.....momak bloka......boze sacuvaj......Imam jedno pitanje.Polozio sam tadasnji B2 2002.godine.
nisam se nikad ukrca na brod i sad se zavrsetak visoke nadzire i lagano
pripremam teren za ic na brod.
Vrijedi li mi taj B2 sta sam polzija,trebam li samo zamjenit,sta mi je cinit?
unaprijed zahvaljujem
U mmpi su mi rekli da ce se ubzo nastavit izdavanje breveta , i da ako je nekome hitno da ih moze poslat u zg i da ih oni izdaju u roku jedan dan.
Btw. koliko treba cekat nove brevete,10-15 dana ili vise?
i pozz kolege, evo danas na kapetaniji u Dubrovniku mi rekli kolegi da se rok za promjenu breveta sa neogranicenih u petogodisnje produzuje do sestog miseca 2011. zbog prevelikog obima posla...pa me zanima dali je jos tko dobia takav odgovor u drugim kapetanijama?
da nebude posli da smo se uhvatili na neciju patku pai
![]()
pozz kolege, evo danas na kapetaniji u Dubrovniku mi rekli kolegi da se rok za promjenu breveta sa neogranicenih u petogodisnje produzuje do sestog miseca 2011. zbog prevelikog obima posla...pa me zanima dali je jos tko dobia takav odgovor u drugim kapetanijama?
da nebude posli da smo se uhvatili na neciju patku pai
![]()

Pozdrav, i da vas pitam
Da li se brevet od GMDSS-a mo?že samo produljiti ili se treba ić na kompletni tečaj ponovo?
ako imas godinu dana navigaije u vremenu od izdavanja breveta do isteka i to pokrijepis iskrcajnim listama brevet se automastski obnavlja uz ono standarsdno dvi slike 70 kuna taksenih maraka i 20 kuna kesa na kasi kapetanije