@ Posejdon
Prije svega pozdrav I postovanje.
Evo posto vidim da ste odgovorili na moj post ja cu vam sad sve odgovoriti jedno po jedno.
Dakle vi ste napisali citiram (
Misljenja sam da svaki covik da bi sebe zvao pomorcem netriba biti clan UPH I aktivni korisnik ovog foruma )
Ja mislim da ovo nema nikakve veze s smile-iem koji sam ja stavio motormenu 05 na post povise I uopce ne vidim kakve to ima veze s brevetima. Ako mi napisete da je to zato sta je on pitao o istima onda cu vam ja reci da je isto tako mogao I sam pogledati po forumu ili portalu I nasao bi a znam da je gospodin vec duze clan foruma I da vjerovatno zna jako dobro se koristiti istim.
Napisali ste (
Prije svega ljudi pa cak I pomorci imaju demokratsko pravo znati izmjenu o pravilnicima )
Na to vam odgovara da izmjenu donosi MMPI I da bi da je drzava iti malo u boljem stanju tu istu izmjenu napisao MMPI I dao u vijesti tj dnevne tiskove.
Isto tako posto je poslao nama a mi smo glasilo MMPI-a mislim da su oni tu obavili DIO posla tj polovicno ali imaju svoje stranice I kad oni mogu staviti na svoje stranice I mislu da je to zadovoljavajuce a do sad je bilo jedino glasilo onda ne vidim razlog zasto nije ovo sta smo I mi stavili? Jer ipak su oni u MMPI-u svjesni da je
www.pomorac.net najposjeceniji hrvatski pomorski portal I da ce se ta izmjena najprije I najvise puta procitati upravo ode.
Napisali ste (
da bi bilo dobro da UPH napravi placeni oglas u dnevne novine I da ispod stavi svoj link )
S ovim stavom se neslazem niti 1% jer je suludo da mi kao Udruga placamo dnevnim novinama oglas koji izdaje MMPI.( da li znate jos neku Udrugu koja se tako marketinski reklamira? ) Znaci da nase novce trosimo da bi dali javnosti “tudi” oglas. Jer to je po meni tribalo ponavljam nadlezno ministarstvo napisati I dati u novine a ne mi. A da imamo toliko novca da reklamiramo tude oglase e nemamo kolega niti blizu. Mi se kao portal pomorac.net reklamiramo u Novom Tjedniku, Maritime Connectoru I svake prve subote u misecu UPH se reklamira u Slobodnoj Dalmaciji . Sve smo to napravili na najmanje bolan nacin za UPH tj UPH za sve sta je navedeno nema niti kune troska nego kopmezaciju koju smo ja I Sonny napravili za prva dva slucaja a za Slobodnu dalmaciju je sporazum dobijen zahvaljujuci useru Kolegi koji je I potpredsjednik UPH. Ukratko oglasavanj ima I to za 0 kuna za hvaljujuci sposobnosti navedenih.
Napisali ste (
da bi po vama netko iz UPH tribao okrenuti broj MMPI-a I pitati sta se desava s brevetima )
Na to vam iman dva odgovora. Prvi je da sam osobno to I napravia I odgovor je bia da je sluzbeno priopcenje poslano ( to je ono sta smo mi objavili ) te s tim je prica o zvanju MMPI-a zavrsena.
A drugo posto ste I sam clan UPH ( a sta se jasno vidi iz vaseg forumskog profila ) mogli ste I sami obaviti taj poziv jer ste rekli, citiram: >>da bi mogao neko iz Udruge nazvati << pa eto I vi ste clan pa sta niste nazvali? Da se razumimo da to sta ste clan UPH ne znaci da se ja moram slagati s vasim razmisljanjem jer forum je otvoren za sve usere I dozovljeno je postiranje svima te clanovi UPH NEMAJU privilegiju za koristenje foruma, jedino sta clanovi UPH za svoje ideje imaju KANCELARIJU pa u nju mogu iznosti ideje tipa kakvu ste vi imali a da drugi tj oni koji nisu clanovi UPH to ne vide.
Da zavrsim za kraj I da vam recem da mi nisu jasne jos dvije stvari koje ste iznili a to su sljedece
Uvatili ste se mojeg teksta ‘’na kucnu adresu’’ Mislim da je I vrapcima jasno da sam to iznio u kontekstu tj figurativno I da nisam tako doslovno mislio.
I zadnja stvar je ta sta ste napisali
da ste slali na sve adrese link I molili da se ljudi upisu u UPH.
Ja vam govorim s najboljom namjerom da ako nekoga triba moliti da bude clan UPH onda taj neko nije ni zasluzio da bude clan. Kako sad odjednom kad sam vam napisao post povise vi onda nakon 6 miseci takvog misnjenja minjate svoj stav I pitate sebe ZA KOGA? Pa ako ste toliko tvrdo I jako stajali iza vaseg clanstva u UPH jeli moguce da sam vas ja toliko uvridio postom ( a uvridio vas nisam) da ste odma na prvu odlucili dignuti ruke I reci ZA KOGA? Pa kolega dragi sve to sta ste slali niste slali za Dalmosa,Sonny-a, Kolegu,Caspera,Frankie-a,Kokola,Cruise line-a, Groffa I sve druge nego ste slali za sebe I sve druge HR pomorce koji zele nesto prominiti a vi osobno virujete u to kao I mi svi. Stoga mislim da ste malo istrcali na teren a kopacke niste ponili figurativno receno pa sljedeci put prvo obuceite kopacke pa onda istrcite.
Nadam se da vas ovaj moj post nece uvriditi I da cete I dalje biti ponosan clan UPH te da cete ( a ne morate ) nekad svoju gresku I priznati jer ja nisam tu da vama ni nikome sijem pamet ili bilo sta drugo ali da cu braniti stav UPH dok god mogu e to hocu I zelim svim srcem jer virujte mi da ja dajem vise od 1000% sebe za ovaj portal I UPH a to ce vam potvrditi svak ko me pozna. Isto tako mislim da se nas rad vidi tj koliko se toga u zadnjih 6 miseci napravilo. Jer I moja zena mi je osobno rekla da vise mislim na UPH nego na nju sta osobno smatram da nije dobro ali sta cu kad sam takav.
Lip pozdrav mirno more I sve najbolje vama I vasoj obitelji
Dalmos