Yahte + adrese

mestre za svaku yahtu s engleskom zastavom ( 95% ih je) moras imat ENG1, ti mora da si na nekoj privatnoj , pod nekom divljom zastavom

A di će?? divljije od Caymana, na C. I. sam s engleskim liječničkim koji je napravljen u RH, 550 kn; 2 godine mi vrijedi.

Captain required for new 28 meter yacht starting in May.

Candidates should have all the correct licenses and experience to Captain and manage a high quality yacht with 3 crew.

Yacht will be based permanently in south of France/San Remo. Mostly private, some charter.

Candidates should be very personable, enthusiastic and outgoing in character.

Spoken French would be appreciated.

This is a long term job with a good owner. References required.

Please send CVs to acamonaco@yahoo.co.uk

A di će?? divljije od Caymana, na C. I. sam s engleskim liječničkim koji je napravljen u RH, 550 kn; 2 godine mi vrijedi.

ti kad dodjes kod doktora za pregled sto pitas , ocu da mi napravite jedan engleski lijecnicki? ENG1 je care lijecnicki za yahte

Last edited:
ti kad dodjes kod doktora za pregled sto pitas , ocu da mi napravite jedan engleski lijecnicki? ENG1 je care lijecnicki za yahte[/QUOTE]

tra?žim tri kile pečenog........nismo se malo razumili, ali je to to........

@ stanislav...malo smo se pregrupirali i krecemo u nedjelju...ako se stogod ne zakomplicira... javljat cemo se i probati pomoci vama koji stizete iza nas... nadajmo se da cemo do tada naci posao ;)...

@ stanislav...malo smo se pregrupirali i krecemo u nedjelju...ako se stogod ne zakomplicira... javljat cemo se i probati pomoci vama koji stizete iza nas... nadajmo se da cemo do tada naci posao ;)...[/QUOTE

ja sam već doli na azurnoj, radim kao deckhand....kao ??to sam prije rekao zahvaljujući kolegi s ovog foruma....

Last edited:
jedan kapo do 3000kw hitno, plata 6000 eurica , izricito do 40 godina starosti

Dear Miro

We are looking for a chief engineer for Sirocco.

Full time position, the boat is based in Golfe Juan.

Let me know if you are interested or if you know someone.

Best regards

Looking for a Deckhand with at least 6 months experienc
e. Good tenderdriving skills prevered as we have a 32ft
Intrepid. Will be cruising Med (Croatia and Greece). S
tart date 1st week in May 2010 Ft Lauderdale. erasmus.james@hotmail.com

Tko je u Antibesu i zainteresiran:

"captain seeking stew urgently!!

+33 665 901 962 ..you must come tomorrow for an interview with the captain..
you take train in antbes to (la ciota) and exchange in (toulon) to catch train to la ciota..then take bus number 40 to the posrt..is last stop..so bus will go all the way down to the beach untill the end..so there is the post where the boat is anchored..call me today or tomorrow for more details..

Leon Joan "

Ovdje ima oglasa samo za deckhendove i kapetane, pa evo malo i za djevojke nesto :)

Sretno!

pozdrav svima.. evo nas dvojica vec treci dan u Antibesu... Igor je uspio naci day job dok ja jos uvijek trazim...bio i u monte carlu, nici, cannes... sutra obilazim agencije... ako je netko tu neka se javi da upoznamo i popijemo pice a molim i za pomoc oko smjestaja jer lutamo malo, vec smo u drugom hotelu jer je prvi bio na pola sata od centra... uglavnom moj broj je 0033649689306 romeo. isto molim anu da se javi jer je ne mogu dobiti na njezin broj...

EVO AKO KOGA ZANIMA ZA MALO TRUDA UBIT STO PARA, JA NE MOGU OVU SEDMICU, GUZVA NA POSLU

MdA posted on 07/04/2011 at 13:40
e-mail e-mail MdA
Share on Facebook
Tweet this!

Art group in Vence needs part time nude model.

Please call 04 93 32 32 50

pozdrav svima.. evo nas dvojica vec treci dan u Antibesu... Igor je uspio naci day job dok ja jos uvijek trazim...bio i u monte carlu, nici, cannes... sutra obilazim agencije... ako je netko tu neka se javi da upoznamo i popijemo pice a molim i za pomoc oko smjestaja jer lutamo malo, vec smo u drugom hotelu jer je prvi bio na pola sata od centra... uglavnom moj broj je 0033649689306 romeo. isto molim anu da se javi jer je ne mogu dobiti na njezin broj...

Jeste probali u The Crew house ili Ammas Crew house? Evo brojevi, vidim po facebooku da ti tri dana unaprijed mogu dati informaciju (ne mogu rezervirati krevet 10 dana ranije, vec pa skoro na sam dan). Objasnili su mi da ima dosta ljudi koji se najave doci pa ne dodju.

Ne znam jeste li vec njih spominjali na forumu, ali eto da ponovimo opet hostele koji bi mogli biti od pomoci:

Amma's Crew House - 0033 (0)6 1963 8250
17 Avenue Du Mas Ensolille Antibes, 06600, France

Debbies crew house - 0033 (0) 6 3238 7528
(ne znam gdje su i kolike su cijene, probajte nazvati)

The Crew House - 0033 (0)4 9290 4939
1 avenue Saint Roch 06600 Antibes, France

The Glamorgan - 0033 (0)4 93 34 42 71

Caravelle 60 - 0033 (0)4 9361 3440

Crew Grapevine - 0033 (0)6 1666 2843 tel: 0033 (0) 6 2868 5719
16 Rue de La Baume Antibes, 06600, France

Ako ulovis malo vremena probaj nam malo docarati kakvo je stanje tamo, kako ide potraga i kakav je day job Igor nasao?

Sretno!

hvala lijepa...upravo smo u ammas nasli zasada najjeftiniji smjestaj. 20 dnevno ili 130 tjedno i mozes ostati koliko zelis, nema rezervacija. trenutno je puno ekipe koja trazi posao a relativno malo posla i zbog sajma koji traje do nedjelje i zato sto puno brodova tek dolazi, barem prema mojim saznanjima...najvise ima ljudi koji traze za deck ili stewardess..nasi se breveti bas ne cijene osim za makinu ili ako su u pitanju porucnicki ili vise od toga...uglavnom borba za posao i treba se naoruzati strpljenjem, obici sva okolna mjesta do cannes s jedne i monaco s druge strane...barem toliko.. karte za vlak su od 4-5 eura povratna do cannes ili do monaca 14...kava je od 2 nadalje piva 3.5 nadalje, sendvici od 4 dalje obrok 8-9, da malo racunate troskove...eto nadam se da sam malo pomogao...ako mogu jos kako pomoci slobodno pitajte...pozdrav...
nisam jos za igora rekao...imao je srece da nas jedan njegov prijatelj vozio ovamo i drugi je dan dobio posao na jahti gdje on radi, kao deck u monacu...vjerojatno je samo privremeno ali je to sjajan pocetak jer ne trosi nego zaradjuje i to je odlicna pozicija za trazenje posla...eto pozdrav jos jednom...

Last edited:
Romario, hvala!

Ovo za troskove puno pomaze!! Bas sam se pitala kako da si izracunam troskove.
Ja planiram doci 17.04. ali bi mi puno pomoglo kad bi znala da li u Amma's hostelu ima mjesta. Zena mi se danima ne javlja - a oni jesu daleko najjeftiniji hostel.

Evo jos jedan tip, cula sam se s Petrosom - agent iz Monte Carla, koji je bio very helpfull:
za sve stjuardese i deckhendove bez iskustva najbolje je traziti posao na super jahtama 70+ metara. Navodno, oni ne gledaju previse iskustvo vec samo papirologiju jer je brojnija posada pa kao naucit ces.

Za jahte 50-60 metara jos postoji sansa ako nemate iskustva ali vlasnici preferiraju s iskustvom.

One manje jahte mozete zaboraviti - manji je tim pa ocekuju da imate barem jednu sezonu iza sebe.

Drzim fige!

ma imam ja iskustva sa jahtama ali ne profesionalno osim zadnjih par godina, bio sam i skiper prosle godine na 16 metara u italiji, samo kazem da se ovdje bas ne cijeni yacht master 100, a ni 500...decki koji dolaze sa iskustvom sa trgovacke mornarice su drugi par rukava...nema rezervacija u amma's lolita... kad se oslobodi uletis...hotel l'etoile ti je jeftin i blizu centra ali ako si s nekim jer jednokrevetna je suvijek skupa oko 50 ali morat ces rikirati, nadje se...ima jos nekakav hotel gdje su sobe sa 4 kreveta i to je koliko znam najjeftinije a pristojno jer amma' je rupa ali cisto relativno, krevet, wi fi besplatan i to je to... uzmi komp sa sobom jer ti treba da stalno provjeravas mail i poslove... odoh dalje u potragu;)

Dear Miro,

Could you please contact us regarding this position if you are still available.

00393801349709

regards

Ian Milstead
Mate
M/Y Tanusha
AKO KOGA ZANIMA POZICIJA JE ZA CHIEF ENG , NOVI JE BROD I PLATA 6000 EURICA MISLIM

pozdrav nadan se da ces uskoro nac posal znaci s porucnickim se posao moze lakse naci to je super vijest evo ja bi se triba ovih dana do vas doli spustit pozdrav

ekipa....
sorrz sto ometam treat,evo dogovore,informacije,poslove,i moran napisat svaka van cast....bas je lipo ovo vidit kako su ljudi sloyni i kako se pomaye...svaka cast...i puno uspjeha svima:uzdravlje

Back