Pozdrav svima, samo da se javim da sam u Antibesu vec neko vrijeme. Za sada bas i nisam imala srece, ali ne odustajem dok ne nadjem nesto.
Igor, Romario javite se kad stignete u Antibes. Poznajem vec neke nase ljude ovde, mozda vam budu od pomocu, a u medjuvremenu cu se jos raspitati.
Posaljite mi vas broj na PM....
Srecno
Pozdrav svima, samo da se javim da sam u Antibesu vec neko vrijeme. Za sada bas i nisam imala srece, ali ne odustajem dok ne nadjem nesto.
Igor, Romario javite se kad stignete u Antibes. Poznajem vec neke nase ljude ovde, mozda vam budu od pomocu, a u medjuvremenu cu se jos raspitati.
Posaljite mi vas broj na PM....
Srecno
Pozdrav iz Rijeke!
Kakvo je vrijeme tamo i kakav si smjestaj nasla?...
pozdrav svima. dakle igor, koji je tu iznad pisao, i ja krecemo u utorak ili srijedu za antibes. zelio bih dodati da smo obojica vrlo odlucni da se ne vracamo doma dok ne odradimo bar 6 mjeseci. stoga bih vas molio ukoliko cujete za bilo kakav day job da nam javite tu na forum a uskoro cemo javiti i francuski broj. naravno stalni posao bi bilo bolje. bilo kakav kontakt ili kakva god druga pomoc je dobrodosla. hvala unaprijed.
Planiram ici 16.04. do Antibesa nekako preko Genove. Pokusavam naci neki bus ili vlak ali mi bas i ne ide.... Ako netko zna nekakav prijevoz ili bi isao sa mnom, javite se![]()
Planiram ici 16.04. do Antibesa nekako preko Genove. Pokusavam naci neki bus ili vlak ali mi bas i ne ide.... Ako netko zna nekakav prijevoz ili bi isao sa mnom, javite se![]()
imas iz trsta preko genove i ventimiglia svaki dan jedno 10 vlakova... cijena ti je oko 80â?? do antibesa...vozis se oko 14 sati ovisno o cekanju u genovi...ako ti sto jos treba javi se tu jer mi krecemo u ponedjeljak...pozdrav...
nisam te skuzio odakle se vozis 14 sati?
. mislim ima i krace ali tu negdje ovisi koja je varijanta milano genova ili direktno ventimiglia...bar tako pise na ferrovie dello statood trsta vlakom
. mislim ima i krace ali tu negdje ovisi koja je varijanta milano genova ili direktno ventimiglia...bar tako pise na ferrovie dello stato
evo provjerio...od 11.04 do 16.42 sati trst antibes