4 Tjedan Antibes..Potrga za poslom.
4 Tjedan Antibes..Potrga za poslom.
Evo sezona poslova je sluzbeno POCELA!!!
Ove godine je manja potraznja za ljudima nego prosle,a niko ne zna zasto.
Ulazim i 4 tjedan i imao sam par razgovora za posao,ali sve je ostalo na onome JAVIĆU TI...

((((
Ima par nasih cura i par nas koji smo dosli ovdje naci posao,ali neki su se vec poceli spremati za doma.Neki su dobili poslove,a mi ostali jos uvik trazimo.Ja se osobno nadam jednom DAYWORKU tjedni i ostacu dok ne nadjem posao.
Imam iskustva jednu sezonu i yahtmastera 500GT,adv.firefight,Medical care,Gmdss,te AEC dobro potkovan sa iskustvom i znanjem.
Love je sve manje i nervoza sve veca.....
Nadam se da cu izdrzati dok nesto ne sjedne.
Ako neko cuje za posao ili barem DAYWORK ,molim da mi se javi.
Poznam dobro posao na jahtama i ne sramim se raditi

Jos uvik sam optimistican i vjerujem da ce popsao doci,samo triba cekati i biti na pravom mistu u pravo vrime.
Radi se DOCKWALK od cannes do Monaca od jutra do mraka.
Zovu se poznanici i prijatelji i non stop posem meilove i online se prijavljujem za posao.Pokrivam sto vise terena jer ako ne uspijem barem cu otici doma ponosan jer sam znao da sam sve pokusao.
Poslova ima na Decku,ali za native english speakere te oni tu mogu i bez znanja i certifikata.Tu se ne mozemo gurati....
Imam AEC i ako neko treba Deckhanda/Engineera ili Asst engineera s iskustvom molim da mi javi da se pokusam natjecati za taj posao.
+33668796544
bolic.goran@yahoo.com
Pozdrav svima iz Antiba i ako neko dolazi rado cu mu dati par savjeta i pozvati ga na kavu da mu pomognem dok ne shvati gdje je i kako ce proci jeftinije sa smjestajem i hranom.
Pozdrav iz Antibesa!:
udriglavom