Yahte + adrese

moze li mi netko reci sto trebam sredit od papira da nebi imao problema kad dojdem na ljeto u hrvatsku, naime prekosutra pocinjem s radom na jahti i preko zime smo u spanjolskoj, a ljeti dojdemo u rh na dva tri mjeseca.
sto bi trebao odje placati i koliko, ako netko zna. hvala

Evo da se javim, možda će neke interesirati koji traže posao na jahtama, ja sam našao posao deckhanda na jahti od 39m koja je smještena u marini Porto Montenegro u Tivtu, gazda Rus, zasad sve ok

na p.m. šaljem broj od čovika koji radi u marini ako je netko željan dayworka, spremaju jednog predatora za sezonu

Last edited:
je i Đoković je ovdje, priprema mu se jahta za sezonu. Nadam se da je netko kome sam dao info za daywork to iskoristio, za ostale ako misle doći do Porto Montenegra neka za info o mogućim poslovima na jahtama pitaju agenta Krivokapića, on jahtama nabavlja provi??tu, posreduje za plavi dizel, čovik je domaći, upućen je s jahtama, a pokriva i marinu Bar.

E da se i ja konacno javim. Stvarno mi je zao na nejavljanju, s`obzirom da nemam svoj laptom pa sam prilicno nemarna sa javljanjem.

prvo hvala svima na cestitkama:)

Naime ja sam bila smjestena u Antibesu u Crewgrapevinu, i stvarno sam prezadovoljna. Posao sam nasla u cetvrtoj sedmici. Na privatnoj jahti. Stvarno sam zadovoljna. Svi su jako fini, crew a i vlasnici. U jako sam dobrim odnosima sa gazdaricom, pa mi je to veliki plus. Plata mi je 2500e, solo stew sam, trenutno sam u Kanu, dok vlasnici ne dodju opet. Poslije ne znam gdje cemo.

Bravo

Bravo

Čestitam svima koji su do sad uspjeli dobit posao.Sve priče o parama i pre?življavanju na Azurnoj obale su mi poznate,osobno sam dva puta probao (08',09' i u povratku s cruisera 10'),meni se nije posrićilo.Momentalno sam u Dubrovniku kao Butler za Vilu Agava kod Excelsiora kad ima gosti,a inače ? ef Smjene u Restoranu, Excelsior.Ako neko čuje da se tra?ži mu??ki Chief Steward,Steward ili Butler na jahti ili Kući javite se!Unaprid Hvala!

denis zadar

denis zadar

Evo da se javim, mo?žda će neke interesirati koji tra?že posao na jahtama, ja sam na??ao posao deckhanda na jahti od 39m koja je smje??tena u marini Porto Montenegro u Tivtu, gazda Rus, zasad sve ok

na p.m. ??aljem broj od čovika koji radi u marini ako je netko ?željan dayworka, spremaju jednog predatora za sezonu

ej čovik ima li tamo jo?? ??to posla i ja bi tamo ako se more..aj napi??i broj tel.od toga za predatora ....trazim posla ali ni??ta na vidiku ...aj...?živia :uzdravlje

4 Tjedan Antibes..Potrga za poslom.

4 Tjedan Antibes..Potrga za poslom.

Evo sezona poslova je sluzbeno POCELA!!!:p
Ove godine je manja potraznja za ljudima nego prosle,a niko ne zna zasto.
Ulazim i 4 tjedan i imao sam par razgovora za posao,ali sve je ostalo na onome JAVIĆU TI...:udriglavom :udriglavom
:(((((

Ima par nasih cura i par nas koji smo dosli ovdje naci posao,ali neki su se vec poceli spremati za doma.Neki su dobili poslove,a mi ostali jos uvik trazimo.Ja se osobno nadam jednom DAYWORKU tjedni i ostacu dok ne nadjem posao.
Imam iskustva jednu sezonu i yahtmastera 500GT,adv.firefight,Medical care,Gmdss,te AEC dobro potkovan sa iskustvom i znanjem.
Love je sve manje i nervoza sve veca.....

Nadam se da cu izdrzati dok nesto ne sjedne.
Ako neko cuje za posao ili barem DAYWORK ,molim da mi se javi.
Poznam dobro posao na jahtama i ne sramim se raditi :D :D :D
Jos uvik sam optimistican i vjerujem da ce popsao doci,samo triba cekati i biti na pravom mistu u pravo vrime.
Radi se DOCKWALK od cannes do Monaca od jutra do mraka.
Zovu se poznanici i prijatelji i non stop posem meilove i online se prijavljujem za posao.Pokrivam sto vise terena jer ako ne uspijem barem cu otici doma ponosan jer sam znao da sam sve pokusao.
Poslova ima na Decku,ali za native english speakere te oni tu mogu i bez znanja i certifikata.Tu se ne mozemo gurati....
Imam AEC i ako neko treba Deckhanda/Engineera ili Asst engineera s iskustvom molim da mi javi da se pokusam natjecati za taj posao.
:uzdravlje

+33668796544

bolic.goran@yahoo.com

Pozdrav svima iz Antiba i ako neko dolazi rado cu mu dati par savjeta i pozvati ga na kavu da mu pomognem dok ne shvati gdje je i kako ce proci jeftinije sa smjestajem i hranom.

Pozdrav iz Antibesa!:
udriglavom

evo vam posal u palmi triba san ic u nedilju ali cekan poziciju za oficira na jednoj naveti prilicno sigurno pa sta bog da to vam je jedan elegance 35 metara triba mu deckhand za poliranje i pranje brod ne plovi ali je na prodaju zato san odusta placa je 3000 eura kap, slovenac zeli hrvata ali moras platiti kartu evo vam broj hitno je odma zovite+34634337272

NE mojte ovdje !!!

NE mojte ovdje !!!

ovo sam danas dobio ...
jos jedna od prevara

Hello â??â??â??â??â??
We are pleased to have gone through your CV.we are very impressed with the level of your experience,we would like you to know that your service is needed urgently as a 2ND ENGINEER. We need you to be responsible,able to maintain a consistent schedule with my crew and have a loving attitude and
patience, along with high energy.

You should be a self-starter with a sense of humor and maturity. You need to be tolerant and understanding.Above all,
you need to have a true interest in the job that you are employ to do full time.The contract is for 2 years and the tour of duty from New York to Europe,Asia,USA.

Your monthly salary is 10,000 US Dollars and if you are able to perform your task very well,we can talk on promoting you.So we shall like to know this terms before proceeding to the next step.

1. Could you live in a small room that you must share with one other person?

2. Do you consider yourself adaptable? (offer examples)

3. Could you work away for 6 months at a time?

4. Do you get sea sick?

5. Could you live and work in an enclosed environment that can often be difficult?

6. How do you cope with rules and regulations?

7. Could you cope with always being "on duty" whenever you're in public areas of the yacht?

8. Can you live and work within a close-knit team of many different nationalities?.

9. Are you willing to pay half of the expenses needed for your traveling documents to USA while the Management will pay the remaining to show your commitment?

Also,we will like you to know that the
size of the yacht is a 76 meter 184 ft and also all crews go on vacation at the end of every 3 months and the working hours is 8 hours per day and 5 days a week,and you are to work alongside other crews you are to join us soon.Accommodation will be provided when you are on board. Free medical/dental care for all our crew .Maximum security on board. so we
will like to know if you have a valid USA C1-D Visa,Work Permit and Flight Ticket.

If yes get back to us so we can talk of your coming over.

But if you don't have a valid USA C1-D Visa,Work Permit and Flight Ticket.

We will recommend you go through the Immigration Service Company that will
help you with the processing of your traveling documents.This is the Email address of the Immigration Service Company (citizenshipandimmigration@realtravelfan.com)

Inform them that you have being offered a job by the Beth Recruitment Yacht Club.We hope to get updates from you soon after you must have contacted the Immigration Service Company regarding your traveling documents.

Please Note: All crews are to pay Half of the total expenses needed for their traveling documents to show that you are really committed to work on our Yacht.The Management will pay the remaining half of your traveling expenses.Your Half payment of your traveling documents is refundable once you get On-Board.

Best Regards.

Captain Nicholas Beth

evo vam posal u palmi triba san ic u nedilju ali cekan poziciju za oficira na jednoj naveti prilicno sigurno pa sta bog da to vam je jedan elegance 35 metara triba mu deckhand za poliranje i pranje brod ne plovi ali je na prodaju zato san odusta placa je 3000 eura kap, slovenac zeli hrvata ali moras platiti kartu evo vam broj hitno je odma zovite+34634337272

Hvala ti puno,javim ti sta je bilo.Nisam u situaciji da biram pa ću uzeti bilo sta. l :D :D:uzdravlje

Javim ti sta ce biti !!
:D:D

agencije

agencije

Ima?? u Tivtu 3 agencije za jahte, jedna u Kotoru i jedna u Baru, te jedna samo za mornare u Herceg Novom, a u ciloj Hrvatskoj ne zna?? jel ima?? jednu po??tenu agenciju za jahte (Sidro iz DU) i novootvorenu u Zadru.

Ima?? u Tivtu 3 agencije za jahte, jedna u Kotoru i jedna u Baru, te jedna samo za mornare u Herceg Novom, a u ciloj Hrvatskoj ne zna?? jel ima?? jednu po??tenu agenciju za jahte (Sidro iz DU) i novootvorenu u Zadru.

Ta u Zadru ,kako se zove da li ima tko telefon ili ??to drugo

Dear xxxx,

You did not indicate a salary ? As this job only offers Euros 3,400 per month
we think you may well have earnt more in the past. It offers an excellent opportunity
however to someone seeking to get into Yachting from Merchant Navy aboard a famous
100 Metres Yacht, - if only for the Summer Season. You certainly would be a good
applicant for this WELCOME TO WWW.SEAGEMINTERNATIONAL.COM vacancy. Clients well known to us, and
have always been very correct in their dealings with us. Many thanks : admin@seageminternational.com

evo ako koga zanima pozicija je za 2nd eng

Back