ovom sam romariju poslo poruku pa se ne javlja valjda ga ne interesira, treba ni jedan deckhend sto se malo kuzi u makinnju, da malo ruku da kapu kad treba, jahta je nedje u maleziji, i mislim da je oce dovest ovamo, nisam siguran kolika je plata, javite se na pm da vam posaljem kontakt kome da se obratite
ovom sam romariju poslo poruku pa se ne javlja valjda ga ne interesira, treba ni jedan deckhend sto se malo kuzi u makinnju, da malo ruku da kapu kad treba, jahta je nedje u maleziji, i mislim da je oce dovest ovamo, nisam siguran kolika je plata, javite se na pm da vam posaljem kontakt kome da se obratite
Veliko hvala na pomoći Romariu i Morskom psu - na??la kartu od Trsta (do tamo imam prijevoz) do Ventimiglie za cca 60 eura, pa od Ventimiglie do Antibesa za 10 eura!
Čestitke Ani!!
Krenula bi 17.04. ujutro u 9h i do??la navečer oko 10h - ako će netko sa mnom nek se javi. Jo?? nisam kupila karte jer čekam da mi potvrde iz hostela da li imaju mjesta.
Malo sam gledala po sajtovima, poslala par mailova i saznala da je sredina Aprila jo?? i najbolje vrijeme za doći tamo. Dr?žite fige!
P.S. pitanjce - ja imam STCW 95, međutim nemam ENG1. Za koji dan trebam dobiti rje??enje iz Min. Pomorstva da su mi certifikati priznati u Hr., imam liječnički koji je isto priznat i va?žeći tako da bi mogla izvaditi pomorsku. Da li s pomorskom moram imati i taj ENG1 ili mi je to dovoljno za dobit posao u Antibesu?
? to je točno ENG 1? Ja imam preveden liječnički certifikat na engleski, koji je napravljen u Hrvatskoj, i dosad mi je to vrijedilo.
? to je točno ENG 1? Ja imam preveden liječnički certifikat na engleski, koji je napravljen u Hrvatskoj, i dosad mi je to vrijedilo.
Na?? liječnički certifikat je ekvivalentan sa ENG1 tako su mi rekli posada sa M/Y Anna koja je trenutno ode u ? ibeniku. Clanovi posade su Englezi, a brod je pod zastavom JAR. Isto pi??e na ovoj stranici.
http://www.dft.gov.uk/mca/1815.pdf
Dear Mr Netijak
My name is Romain POLIZZI from Gaspard Yacht.
We are looking for a sole engineer on a 34m tug boat converted in to luxury yacht, single engine SKL.
It's a full time position, 3500 euro/month, med based (South of France) and the job is to start as soon as possibleâ??
Could you please send me your CV if interested.
Best regards
Evo pa ako neko oće