Magna
SETO
ZnaÄi dok je brod u operaciji na brodu je 5 E/E, 1x1st i jedan elektroniÄar., i 6asistenata. Sad je u critical manningu prvi, elektroniÄar i dva e/e. Nema asistenata. U redu je da su rekli da će se svi minjati a ne da se Äetvorica minjaju a ostali niÅ¡ta. U tom sluÄaju bi izgubili odma 6 e/e. MeÄ‘utim teÅ¡ko je zaraÄ‘ivati dva miseca godiÅ¡nje i onda ti država na to opali porez
SliÄno je i sa storarima. Neznam toÄno ali znam da su privremeno ukinuli poziciju u 1st eng.
Sve se nekako bojim da je ovo prijelomni momenat u kruz industriji. Ili će sve otići u PM ili će se ljudi tražiti uz bolje plaće i uvjete da bi se popunile pozicije. Ja sam osobno naša drugi posal a da li ću se ikad vratiti pitanje je
SliÄno je i sa storarima. Neznam toÄno ali znam da su privremeno ukinuli poziciju u 1st eng.
Sve se nekako bojim da je ovo prijelomni momenat u kruz industriji. Ili će sve otići u PM ili će se ljudi tražiti uz bolje plaće i uvjete da bi se popunile pozicije. Ja sam osobno naša drugi posal a da li ću se ikad vratiti pitanje je