roki balboa
New member
A kako bi ja prosa tamo ka terco prvi put?
DobarDan i postovanje,
Evo samo da javim ako je tko zainteresiran da ide na Roy ce im sada trebat ljudi pogotovo sto dosta ih ide ca ( i ja se nadam zadnji ugovor ) a i najvjerojatnije ce preuzet management od Azamare, tj. vec poslali par ljudi i lagano se rjesavaju grka pa uvode skandinavsko americki stil. Koji se meni ni malo ne svidja, evo ovdje sam skoro 5 godina i svaki put je sve gore i gore a prosao sam njihovih 6 brodova uljucujuci i Oasisa kojeg ne bi nitkome preporucio pogotovo ne palubi. eto toliko pa pozdrav
A neznam sta bi to trebalo znacit kako se tko uklopi, slucajno sam bio s Antunom sto je avancio za Staffa s tim da je bio kao Safety vec zadnjih 3 ili 4 godine a i imao je nesrecu na brodu jer mu je na crew drillu od BA boce ventil pukao pa je ubila jednog filipa i njega pogodila sto mu je slomilo bedro. A bio na limitu da se brebaci na Oceaniu. Ovdje moze odgovarat samo onima koji nemaju pojma o poslu ili mozak im na pasi. A sto se tice nasih, ima nesto Stafova i 2 mastera to da drze druge na miru i kao u nadi da mogu avancat. U mom slucaju sad sam 1st Officer vec 4 godine, i bili su me zvali na Allura za chiefa ali eto drzava neda brevet bez vise. Neznam to je moje misljenje, a sto se tice same atmosfere cak i kad sve ide kako treba uvijek se nadje neki pritisak, a pogotovo NPP ( Navigation Policy and Procedure ), vece sranje nisam nikad vidio u zivotu. Samo sto vridjei za junior officire a ne za Staffa i Mastera. Common sence ne postoji ovdje ( sorry za dug tekst )...

a pogotovo NPP ( Navigation Policy and Procedure ), vece sranje nisam nikad vidio u zivotu.
Ova poruka se odnosi za naseg decka na Allure, tj. vjerojatno gospodina Corica, kad sam mislio da nema mozga sam mislio na osobe poput tvog Staffa Mikaela. Koji je avancan bez razloga, samo sto je dobar s R. Faineom. Znanje nula, i onda takav ti govori sta bis trebao radit a nema blage veze o cemu prica. Na to sam mislio
Ekipa jel ima ko na freedom of the seas? Ja bi trebao tamo 31.7.