Royal Caribbean

DobarDan i postovanje,

Evo samo da javim ako je tko zainteresiran da ide na Roy ce im sada trebat ljudi pogotovo sto dosta ih ide ca ( i ja se nadam zadnji ugovor ) a i najvjerojatnije ce preuzet management od Azamare, tj. vec poslali par ljudi i lagano se rjesavaju grka pa uvode skandinavsko americki stil. Koji se meni ni malo ne svidja, evo ovdje sam skoro 5 godina i svaki put je sve gore i gore a prosao sam njihovih 6 brodova uljucujuci i Oasisa kojeg ne bi nitkome preporucio pogotovo ne palubi. eto toliko pa pozdrav

kako to na kompaniji po zadnjem proslomjesecnom izlistu ima preko 300 casnika hrvata, sljedeci su skandinavci malo vise od 100.

momak sta je bio safety na oasisa mladi HRVAT isao za staff captaina, znaci da nije tako lose nego kako se ko uklopi i prihvati situacija.
svugdi ti je ista stvar ,rccl ili LNG,offshore, splitski skver, bolnica,banka,hotel triba znat samo dobro "plivat"

Rccl

Rccl

A neznam sta bi to trebalo znacit kako se tko uklopi, slucajno sam bio s Antunom sto je avancio za Staffa s tim da je bio kao Safety vec zadnjih 3 ili 4 godine a i imao je nesrecu na brodu jer mu je na crew drillu od BA boce ventil pukao pa je ubila jednog filipa i njega pogodila sto mu je slomilo bedro. A bio na limitu da se brebaci na Oceaniu. Ovdje moze odgovarat samo onima koji nemaju pojma o poslu ili mozak im na pasi. A sto se tice nasih, ima nesto Stafova i 2 mastera to da drze druge na miru i kao u nadi da mogu avancat. U mom slucaju sad sam 1st Officer vec 4 godine, i bili su me zvali na Allura za chiefa ali eto drzava neda brevet bez vise. Neznam to je moje misljenje, a sto se tice same atmosfere cak i kad sve ide kako treba uvijek se nadje neki pritisak, a pogotovo NPP ( Navigation Policy and Procedure ), vece sranje nisam nikad vidio u zivotu. Samo sto vridjei za junior officire a ne za Staffa i Mastera. Common sence ne postoji ovdje ( sorry za dug tekst )...

RCCl

RCCl

Moze bit da je tako kad se maknes vidis kamo si bio. kako kazu nikad nemoj zatvorit vrata. Neznam samo sto se mene tice nikako ne valja, sad je tu kod mene jedan 2nd Off dao otkaz, pa nisu imali smjenu tjedan dana pa je normalno nas decko u poziciji drugog pokrivao od departura do arrivala sto je dnevno radio oko 15 do 17 sati da bi na kraju cekali dan kad se iskrcava da mu daju appraisal i onda jos pozovu HR managera da bude sluzbeno covjeku daju otkaz. Ako je to nekom ljudsko ponasanje, onda mu ova firma odgovara.

nisi me razumija,bija san ja na putnickim,ali nikad vise,tek kad se maknes vidis koliko boljih kompanija i vecih placa ima,a ovo na kruzeru standardna prica....srica pa sskjuriti nije isa s njim do aerodroma...problem kruzera je sto ti vise manje svi kopaju jamu za svoj personalni uspjeh,sebicnost

A neznam sta bi to trebalo znacit kako se tko uklopi, slucajno sam bio s Antunom sto je avancio za Staffa s tim da je bio kao Safety vec zadnjih 3 ili 4 godine a i imao je nesrecu na brodu jer mu je na crew drillu od BA boce ventil pukao pa je ubila jednog filipa i njega pogodila sto mu je slomilo bedro. A bio na limitu da se brebaci na Oceaniu. Ovdje moze odgovarat samo onima koji nemaju pojma o poslu ili mozak im na pasi. A sto se tice nasih, ima nesto Stafova i 2 mastera to da drze druge na miru i kao u nadi da mogu avancat. U mom slucaju sad sam 1st Officer vec 4 godine, i bili su me zvali na Allura za chiefa ali eto drzava neda brevet bez vise. Neznam to je moje misljenje, a sto se tice same atmosfere cak i kad sve ide kako treba uvijek se nadje neki pritisak, a pogotovo NPP ( Navigation Policy and Procedure ), vece sranje nisam nikad vidio u zivotu. Samo sto vridjei za junior officire a ne za Staffa i Mastera. Common sence ne postoji ovdje ( sorry za dug tekst )...

OProsti, svatko moze iznesti svoje misljenje, ali da ljudi koji plove na Royalu nemaju mozga ili im mozak ne sluzi previse...mislim da to dosta govori o tebi samome. Netko je godinama na poziciji, netko avanca kroz dva ugovora, bit ce da to ima veze za performansama pojedinca, neka me isprave oni koji misle da grijesim. A to sto nemas visu i sto drzava ne priznaje srednju skolu kao mjerilo za Chief off poziciju....cini mi se opet tvoj nedostatak, sorry. Mozda da se vratis malo na doskolovanje?? A ima i ovaj instant tecaj sad...
A i to da na Oasisa ne valja pogotovo za deck???JA sam na Allure-u, sasvim ok!!
Zivio :kafa

Rccl

Rccl

Ova poruka se odnosi za naseg decka na Allure, tj. vjerojatno gospodina Corica, kad sam mislio da nema mozga sam mislio na osobe poput tvog Staffa Mikaela. Koji je avancan bez razloga, samo sto je dobar s R. Faineom. Znanje nula, i onda takav ti govori sta bis trebao radit a nema blage veze o cemu prica. Na to sam mislio

Ova poruka se odnosi za naseg decka na Allure, tj. vjerojatno gospodina Corica, kad sam mislio da nema mozga sam mislio na osobe poput tvog Staffa Mikaela. Koji je avancan bez razloga, samo sto je dobar s R. Faineom. Znanje nula, i onda takav ti govori sta bis trebao radit a nema blage veze o cemu prica. Na to sam mislio

Iako bi se dalo debatirat o Mikaelu (nije daleko od istine) ipak ne bi isao tako daleko i to je jedan slucaj, nema firme koja nema nekoliko takvih, a i puno gorih. ima puno dobrih momaka tu, a sigurno i na drugim brodovima tako da je tvoja izjava, koliko god bezazlena bila zvucala pomalo neprikladna. Koliko dugo si na Royala, sto ti se ne svida i kakvi su ti planovi. Tesko mi je zamislit da ijedna Cruise kompanija nudi bolje uvijete za nas...mozda se varam :uzdravlje
POzdrav

ma ljudi sta van je,radite svoj posal dok ne avancate bar do prvoga,dotle jedite govna ako triba jer se tek onda isplati navigat,ja san sad 47,sa 27 san posta prvi,ne jeben nista,ima da se slusa sta ja kazen,a fala bogu iman i pokrica za ono sta kazen,ipak je tu godina u poslu,ima san sranja i lipih momenata i posli,ali ako se znas prilagodit sistemu firme i pustit vodu neka tece i brojat bilo koju lovu,vec si puno napravija,gledat sebe,a ne zasto je susidu crkla krava,sta te briga,on jaci od tebe na firmi,a nezna,sta te briga,ako ti znas,radi i cekaj pa zajebi i njega i onoga sta ga je stavija i drza tu,vi svi mladi ocete sve odma,a to ni manji nije napravija
moja procjena je da se danas ne isplati navigat ispod 70000 erla godisnje,sve ispod je gubljenje zdravlja i zivaca,bolje doma radit faturete

bravo struja7

Dear Ante Gotovina,

I wanted to make you aware of these new Cruise roles I am currently working on.

To find out more about any of these positions and to apply simply click the VIEW JOB button.
Hotel/Services Engineer Job ref: SH0723532
Salary: Competitive Wage Structure
Electro-Technical Officer Job ref: SH0723528
1st Engineer Job ref: SH0723529
Safety Officer Job ref: SH0723524
1st Officer Job ref: SH0723522
Salary: Competitive Salary

To discuss any of these roles contact Alasdair MacMillan on +44 (0)23 8020 8820 or email shipping@faststream.com.

However if these roles are not of interest and you are on the look out for a new opportunity, visit Shipping Jobs and Built Environment, Oil & Gas Vacancies. to view the latest shipping jobs.

uvijek se nadje neki pritisak, a pogotovo NPP ( Navigation Policy and Procedure ), vece sranje nisam nikad vidio u zivotu. :uzdravlje :uzdravlje
malo pretjeruju sa ovim NPP-om iskreno to je jedna od stvari za ispalit,a ostalo nek oni broje caci svome a mi laganini po svome....

Back