Evo da se i ja pohvalim, idem na Rhapsody of the Seas, letim 11.05. za Seattle.
Evo da se i ja pohvalim, idem na Rhapsody of the Seas, letim 11.05. za Seattle.
Koja pozicija?Koja ti je veza bila,ja sam isto na roy.pa cu te provat pronac preko komp.
.....ja sam isto na roy.pa cu te provat pronac preko komp.
ja upa bez icije veze,samo dobar evaluation sa NCL-a.Krcam se preksutra na majestya
ja upa bez icije veze,samo dobar evaluation sa NCL-a.Krcam se preksutra na majestya

Ha,ha,ha LAZOVE, aj neka ti bude........Da san zna da ces ovako napisat nebi te priporucija Franku...![]()
Ne laze on nas nego laze sam sebe
ma di se me ti preporucia dosa si na firmu ima 2 miseca![]()
Care ja uopce nisam na RCCL-u ako si ovo meni napisao.![]()
JA nisam rekao da ti lazes nego onaj ko laze taj laze sebe a ne nas.
Ma znam da nisi na RCCL,ovo sam napisa walk-u mom kolegineznam zasto je tebe qutalo. Evo sam dosa na majestya,mislia sam da je norwegian sky star,al ovo je jos gore..
Ma znam da nisi na RCCL,ovo sam napisa walk-u mom kolegineznam zasto je tebe qutalo. Evo sam dosa na majestya,mislia sam da je norwegian sky star,al ovo je jos gore..
Dobro je dobro,znaci tako,a e samo sta na sky-a nisu davali 14 tjedana ugovor i 5700 dolara misecno za sekonda.....
pa se ti zali da je brod star....
DobarDan i postovanje,
Evo samo da javim ako je tko zainteresiran da ide na Roy ce im sada trebat ljudi pogotovo sto dosta ih ide ca ( i ja se nadam zadnji ugovor ) a i najvjerojatnije ce preuzet management od Azamare, tj. vec poslali par ljudi i lagano se rjesavaju grka pa uvode skandinavsko americki stil. Koji se meni ni malo ne svidja, evo ovdje sam skoro 5 godina i svaki put je sve gore i gore a prosao sam njihovih 6 brodova uljucujuci i Oasisa kojeg ne bi nitkome preporucio pogotovo ne palubi. eto toliko pa pozdrav