Royal Caribbean

A ??ta da ti ka?žem...imao sam ja video interview preko MSN prije 15dana...sva??ta me čovjek ispitivao..2 sata smo pričali...ne radi se uopće o royalu ili ne??to slično...oću ti reć danas to svi furaju...ti ba?? hoće?? da te tko ispitiva...ja kad moram neki interview radit muka mi dođe...ali moram...a dr?že se ispiti kao ??to je globtik,recimo za shella..engleski i struka..i ima ih jo?? kod nas...??ta te to zabrinjava...nađi adrese,, ??alji brate aplikacije i ?životopise..??ta ti se ponudi prihvati i to je to:uzdravlje

pa evo poslao sam na desetak kompanija CV... Engleski i italijanski su mi kao maternji, na prvom brodu cu naucit koliko mogu jos jedan (german)... Zelio bih se oprobati u hotelskim brodovima ili ti kruzerima, a ako ne, uvijek su tu tankeri i tako te stvari:)))

poz brate

A ka?žem ti ja...uvijek treba biti oprezan...Hvala bogu tu je pomorac.net...ima?? milijune infomacija i adresa..i ima?? koga pitat..pa si siguran da te niko neće zajebat...Aj ??ivio:uzdravlje

Ovako da vam pojasnim.
Netribate se ni??ta brinit za karte, vize i ostalo. Bitno je da prođete intervju, bia on telefonski ili video, nije bitno. ? aljite mailove i(ili) zovite na telefone, i ako vas zovu za intervju, već ste pro??li pola puta. Intervjui nisu te??ki ako imate malo iskustva. Onda ide papirologija oko ukrcaja, oni vam sve rečedu ??ta triba itd. Tako da oko toga se ne triba sekirat.
Problem je opet kad dođete na brod, jer ćete bit pod povečalom prvi ugovor -dva. Tu se morate dokazat. Nije bitno da sve znate popravit, ali je bitno da vide red, rad i stegu. Ok, malo reda, znanja i volje za učit novo.
Znači ukratko, nemojte komplicirat, več samo hrabro naprid, i zapamtite RED, RED I STEGA, posebno na kruzerima.........
:)

Jel neko zna vremenski period obavljanja interviewa od objave na fejsu ?
tjedan dana, misec dana, da znan kolko ću se nadat.

Rccl

Rccl

Ako ima netko na RCCL-u kao časnik stroja zanima me preko koga ste upali odnosno kome da se javim za application . časnik sam stroja na NYK-u sa 2 ugovora iza sebe jedan kao 4th engineer i jedan kao 3rd engineer. zanima me da li imam ??anse za upad ili moram prvo na CARNIVAL ili PRINCESS

Ako ima netko na RCCL-u kao časnik stroja zanima me preko koga ste upali odnosno kome da se javim za application . časnik sam stroja na NYK-u sa 2 ugovora iza sebe jedan kao 4th engineer i jedan kao 3rd engineer. zanima me da li imam ??anse za upad ili moram prvo na CARNIVAL ili PRINCESS

Sansa uvik postoji a javis se na mail koji pise u ovom threadu. Sta se tice cruise iskustva to bi ti sigurno pomoglo pa mislim da saljes na sve adresepa ko se prvi javi

Pozdrav :uzdravlje

dosta mi je ljudi reklo da kao ako nema?? ija??nji experience na kruzerima da najvjerojatnije kod njih neće?? upast ali opet s druge strane naletim natipa koji je napravil isto 2 ugovora na kontejnera??u ilao mail čuo se s nekim tipom putem skypa u miamiju i za 2 miseca i??al na royala-bez iskustva .. pa me to malo muči.
probat ću i ja pa ??to bude..

ima neki tip u miamiju neki Christian Langlois- zanima me je li mo?žda netko od VAS kontaktiral s njim oko ukrcaja on je navodno in charge za makiniste
pozdrav

Last edited:
ima neki tip u miamiju neki Christian Langlois- zanima me je li mo?žda netko od VAS kontaktiral s njim oko ukrcaja on je navodno in charge za makiniste
pozdrav

Da taj tip je recruiter i on radui intervju i ukrcaje. Stari ako im zatriba misto a tvoj CV je blizu on ce te nazvat i bog teveselia ali da se lakse ukrcaju oni koji imaju cruise iskustvo to je istina 100%

sritno

je si ti stari na kruzeru možda?

skužajte, tek sam se danas ulogiral malo mi je novo ovo sve

ako ima koga za pomoć nek pomogne vidim da ima tu i onih kojima su se jaja stisla da im netko ne makne posao.
stvarno jadno

pozdrav

Last edited:
vidim da ima tu i onih kojima su se jaja stisla da im netko ne makne posao.
stvarno jadno

pozdrav
Da ja sam na cruiseru ali ti moras shvatiti da ovakvim pitanjem neces dobiti nista dobro. Nisu se nikome stisla jaja nego sta ti ocekujes da ti sad odma neko napise sve odgovore. Ovaj forum postoji vec skoro 4 godine i moras shvatiti da svi odgovori na tvoja pitanja vec postoje. Eto toliko za sad i neka ti ovo bude opomena da se ne izrazavas na nacin kako je gore navedeno prema drugim ljudima koji ce ti vise pomoci nego sta ces ti pomoci njima..

Shvati ovo kao prijateljsku poruku :uzdravlje

ispričavam se ljudi, malo sam lo??e reagirao, ispričavam se jo?? jedanput. muka mi je od ovih kontejnera oću se maknut od toga pa mi je ovaj forum zadnji spas da nađem neku korisnu informaciju.
istina, neki odgovori na moje pitanje postoje ali je uvijek problem nać odgovor kako doć do recruitera.

ispričavam se ljudi, malo sam lo??e reagirao, ispričavam se jo?? jedanput. muka mi je od ovih kontejnera oću se maknut od toga pa mi je ovaj forum zadnji spas da nađem neku korisnu informaciju.
istina, neki odgovori na moje pitanje postoje ali je uvijek problem nać odgovor kako doć do recruitera.

nema problema care samo budi uvik u ''rukavicama'' a ne trcati na prvu

Evo ti pa citaj sve sta pise o Christianu http://www.pomorac.net/forum/search..._searchinfo=1&photoplog_searchquery=christian a kontaktirat ces ga jedino mailom a ako bude telefona zvat ce on tebe :uzdravlje

stari da zna?? da mi je ful bed. jo?? jedanput isprika tebi i svima koji su tu.
thanx, sad cu pogledat za ovog Langloisa. nego,jesi bio ti na RCCL-a mo?žda?

ispričavam se ljudi, malo sam loše reagirao, ispričavam se još jedanput. muka mi je od ovih kontejnera oću se maknut od toga pa mi je ovaj forum zadnji spas da nađem neku korisnu informaciju.

Kao prvo dobrodosao na forum...i vjeruj mi, ovdje ima nazalost ljudi kojima bi i kontejneras znacio jako jako puno, da im se sada ukrcati...zato pomalo, surfaj, trazi, pitaj i uspjeha nece izostati...:cool:

Last edited:
i sta cu kad ga priporucin nekome?? nije se jos ni popisa na brod a vec su mu dopizdili kontejneri. tako ce mu za koju godinu dopizdit putnicki pa supplieri,... znan ih takvih pun kufer, sta to njega izdvaja iz gomile? jedino sta ga zasad izdvaja je da mi se ne svidja ton nijednoga posta

" tko je bez grijeha nek prvi kamen baci"..

hvala svima koji su me razumili koji nisu, valjda hoće.. moje su namjere samo dobronamjerene mada sam u startu već kiksao..ponovit se neće..

Back