gavro
Korabljoni Sekretar
ETO tečaj možda je za tebe nekoristan al za nekog drugog je dobar nisu svi kao ti puni znanja i iskustva, uostalom po mom miÅ¡ljenju nije bitno koliko ćeÅ¡ naučit na samom tečaju koliko je bitno da te to potakne da dalje učiÅ¡ i da se zanimaÅ¡ za neke stvari, prvenstveno mislim na ljude koji nemaju iskustva. I cijena mu nije preko 15 tisuća, u Atlantisa je ETO tećaj 10500, d47 800. i ispit je 1200...
Mladiću, evo ti jedna dobronamjerna smjernica!
Prije nego se odlučiÅ¡ replicirati pročitaj Å¡to je napisano prethodno! Ti imaÅ¡ loÅ¡u naviku koju sam davno zapazio kod naÅ¡ih ljudi, da uopće ne sluÅ¡aju jedan drugog kada razgovaraju. To se čak i na HRT može vidjeti.., nitko nema strpljena da sasluÅ¡a sugovornika i dočim jedan počne neÅ¡to govoriti drugi mu upada u riječ replikom na ono Å¡to uopće nije sasluÅ¡ao do kraja.
Ti si joÅ¡ pokvareniji, jer izvrćeÅ¡ smisao onog Å¡to sam napisao, i implicite me proglaÅ¡avaÅ¡ lažcem. TroÅ¡kovi ETO breveta biti će preko 16 tisuća kuna. To uključuje troÅ¡kove tečaja, troÅ¡kove D47 koji je uvjet za ETO, zatim cijena ispita u Lučkoj, troÅ¡ak izrade breveta itd.., a Bogami neće te ni Promet voziti džabe mjesec dana tamo i natrag.
Zastupam tezu da je sadržaj mog studija bio opširniji i detaljniji od sadržaja ovih skripti i to mogu dokazati!
KOLIKO SAM JA PAMETAN I PUN ZNANJA TO NE TREBA BITI TVOJA BRIGA!
Jer, ja nisam na tvom platnom spisku!
D47 cijene su 2500 kuna u Diversa, i 2000 kuna u Atlantisa.
Sutra ću provjeriti da mi nisu dali krivu cijenu zabunom.
Eto, qrčino.., nota bene!
Očekujem da ćeÅ¡ razumjeti bez dodatnih pojaÅ¡njenja!
Last edited: