• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Zamjena (unlimited) breveta

A niko nije spomenija arpu i advance arpu ?

Das 1500 kn za svaku i dobijes crno-bili papir ''Potvrda kojom se potvrdjuje'' ?!!

Koja prevara !
Mozda i to triba minjat iako nema slike ?!

Treba li ba?? kako mi iz Diversa javljaju ovjerena f/c svjedod?žba ??kole ili mo?že obična kopija-tečaj GMDSS s općim ovla??tenjem?Za zapovjednika do 3000 bt nisu tra?žili-bila dovoljna obična kopija mature.:confused:

A hebiga ljudi, lipo je Bruno Bu??ić govorija:"... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?â??
Tili smo dr?žavu, imamo je!Ali također-bili smo uvik pichke a i ostali smo!...jer neznamo dići glas na pravi način bilo da se radilo o pomorcima, seljacima, ??kveranima...svi smo poznati da puno zujimo a malo meda dajemo.a kada ga damo malčice vi??e, e taj skorup obrste oni o kojima Bruno lipo pi??e.dakle, nije problem u njima (? ukeru, Kalmeti i sličnima...) već u nama, u svakom pojedincu.Naviga san od 1993 ka makinista, zadnje ka primo ali vi??e neću jer ne ?želim sebe i svoju familiju ?žrtvovati za one koji nam kruv uzimaju a daju VELIKO I PREVELIKO NI? TA dok sebe namiruju i premiruju na??om mukom i na??im jadom!Zadnji iskrcaj mi je bija 2 i sedme u maju i snalazim se dosta dobro.Dodu??e uz dosta truda ali tu san uz svoje svaki dan!Plaćan harač i ovako jer, plaća ga svako tko di??e ali...grlim dite svaki dan a oni ??to ih Bruno spominje ne zarađuju na meni ka ??to bi da san nastavija tamo di san sta prije dvi i kusur godina.Svejedno, uvik ću podr?žati ljude koji zarađuju "kruv sa sedam kora" (zato i jesam tu!) iako taj vi??e nisan ali jako dobro znam kakav je kruv taj..."jo?? mi kora njegova viri iz zazubica"

lipo si reka,i ja cu tvojin puten

a doma si,vise minije toliko lova vazna jer samo radi nje navigan,ali ovo danas je prislo sve granice,mogu jos izdurat tri na brodu ako je relativno normalno,divin se ujaku koji je ka 2e bija 25 god na brodu 11 miseci godisnje,ja bi sad na njegovo misto bija u vrapce,a on sadi masline i gusta u penziji,ovo je zahtjevan posao koji trazi jake ljude i moremo mislit sta ocemo ali nismo svi dorasli

mene recimo najvise na svitu ubija monotonija,ja san ti vesel covik i uvik se mogu zajebavat i sa najozbiljnijin stvarima,a toga vise nema

more,kad popijen dvi otvori se dupli karburator,tribace me frenkie vozit doma jer stari guc odsutan,aranziracemo

Fala jake,i meni se para da je to to.Sutra u Splitu kreće Ship's security officer,Diverso,1100 kn ,2 dana tečaj,preslik osobne,godina navigacije,2 slike.Ne mogu stić,ali slijedeći put dohodim.U Dubrovniku nema ni??ta prije 9-og mjeseca.
Aha, jo?? ne??to:GMDSS tečaj 10 dana,4200 kn,ne znam kad starta.

a da ti ja na moj brevet obradin u photoshopu,bice i sa vodenin pecaton,da se ne zezas,samo sliku donesi

Ko zna moj Kokolo, mozda se krije u jednoj od Soltanskih vala i uziva u suncanju, dok ga grlati susidi ne iznerviraju.

ma on je jedini covjek na kojega je bingo reza cin ga je vidija i to ne mogu virovat,jos sa menom,koju on kemiju pusta tribalo bi proucit,ali jak je,otkad ga bingo ne voli,pokusavan ih priblizit ali frenkie stalno bizi,nesta je bez traga a ne volim ga uznemiravat sa mobitelon

Back