A hebiga ljudi, lipo je Bruno Bu??ić govorija:"... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?â??
Tili smo dr?žavu, imamo je!Ali također-bili smo uvik pichke a i ostali smo!...jer neznamo dići glas na pravi način bilo da se radilo o pomorcima, seljacima, ??kveranima...svi smo poznati da puno zujimo a malo meda dajemo.a kada ga damo malčice vi??e, e taj skorup obrste oni o kojima Bruno lipo pi??e.dakle, nije problem u njima (? ukeru, Kalmeti i sličnima...) već u nama, u svakom pojedincu.Naviga san od 1993 ka makinista, zadnje ka primo ali vi??e neću jer ne ?želim sebe i svoju familiju ?žrtvovati za one koji nam kruv uzimaju a daju VELIKO I PREVELIKO NI? TA dok sebe namiruju i premiruju na??om mukom i na??im jadom!Zadnji iskrcaj mi je bija 2 i sedme u maju i snalazim se dosta dobro.Dodu??e uz dosta truda ali tu san uz svoje svaki dan!Plaćan harač i ovako jer, plaća ga svako tko di??e ali...grlim dite svaki dan a oni ??to ih Bruno spominje ne zarađuju na meni ka ??to bi da san nastavija tamo di san sta prije dvi i kusur godina.Svejedno, uvik ću podr?žati ljude koji zarađuju "kruv sa sedam kora" (zato i jesam tu!) iako taj vi??e nisan ali jako dobro znam kakav je kruv taj..."jo?? mi kora njegova viri iz zazubica"