mo?že li mi itko dat informaciju o agenciji mc-psl u monte carlu,a vlasnik te agencije je izvjesni petros zarpanely
Danas su me zvali za posao deckhanda da bi triba doć tamo i ??ta prije počet radit.
ima li tu kakva zaj...
unaprid svima HVALA
Ljudi pomagajte,
evo mene i jos jedna nasa cura u Antibesu, 4 tjedna. A treca nam se cura ukrcala preko neke Splicanke. Mi smo prosle sve luke i lucice od Italije pa do Francuske. I jedinu stvar koju cujemo ''Sorry we are fully crewed''.Nasle smo sve moguce nase kapetane na Azurnoj obali, i oni vec imaju svoju posadu. Ove crew agencije nas ne sljive ni 5%. Kazu kao nemamo iskustva. Ja sam radila 4 godine na Royalu kao waitress, a ove druga cura ima iskustva u retoranu i hotelu. Mi vise ne znam sto da radimo, nemamo vise para. Ako netko nesto zna, molimo javite nam, jer mi vise nemamo snage.A ocito ni srece. Daj te nam neki savjet.Ovdje je borba za zivot.
evo dvije pozicije za kapetane. jedna je za 50ft yahtu nesto oko 3000eu u francuskoj, druga 68 ft oko 4000 eu, treba je uzet na sardiniji, dovest u hrv i tamo bit vjerovatno cijelo ljeto
morski pas! kome se obratit za pozicije kapetana za 50ft i 68ft ? hvala
Pozz svima,
Znam da nije pravo mesto za ovo pitanje ali je ova tema najaktivnija.
Sta je ustvari kurs Powerboat II, jer zvao sam Vojnu akademiju u Beogradu
i dogovorio se za stcw 95 ali nisu bili sigurni za Powerboat II jer nisu znali sta je to
Ја kasnije na forumu pricitao da je to ustvari dozvola za upravljanje tenderom - e kako se to sluzbeno zove na srpskom/hrvatskom?
Eto toliko za sada.
Unapred hvala!!!!!!
Zna li itko di traze deckhande da se odma pocinje radit bilo di i bilo koja
jahta ?
Care ako pratis forum a vidim da pratis jer si upit postavio na pravo misto, Onda i bio red da prvi post bude u predstavite se a onda da se krene s ovakvim pitanjima
jbg... sorry, imas pravo! Inace sam iz Malog Losinja i i trenutno sa na jednom motornjaku 74ft kao zapovjednik,mornar,kuhar i sve ostalo, uglavnom sam za sve... imam dogovor sa gazdom na cijelu godinu al zimus me izlevatio za place... trenutno jos uvijek radim za njega al trazim nesto bolje i ozbiljnije, tj sigurnije. imam za yachtmastera do 500,stcw95,gmdss.... ako ima kakav posao za zapovjednika,molim te. Hvala...