Vjetrenjace-offshore

crta zara

New member
Pozz ekipa..

Neznan jel se pisalo...nisan nigdi nasa.

Jeli ima ko odi na forumu da radi na nekom od polja vjetroelektrana na moru?
Koliko sam ima prilike vidit radi se zasad 2 offshore broda specializirana za odrzavanje vjetroelektrana.
Ako ima ko vise infa ili vec radi na tome neka da malo infa.

Cini mi se bernard shulte-nisan sto posto siguran...jer se spominje i simens...ovo nisu oni jack up brodi tipa HGO infrasea nego bas specializirani dp brodi za odrzavanje vjetrenjaca,skracenica je SOV evo i linka:
http://m.energy.siemens.com/hq/en/energy-topics/energy-stories/sov.htm

fd27eed27dbfde13fb63764ed35963ee.jpg
[/IMG]

Last edited:
Fred olsen wind carrier - bilo je govora o njima, trazili su iz splitske agencije "ancoram solvere" ljude, mislin da imaju dva jack up wind farm construction broda i jos nesto malih suport brodica, uglavnom evo direktan kontakt:

Terje.ringstrom@fredolsen.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovaj ti vise nije u Fred Olsena.
Dao lik otkaz ima 2 miseca.
Za sada nemaju svakako primanja inace su ugovori 4/4 ,placa preko Ancorama 3200 eura svaki mjesec,ovo su uvjeti za 3rd.eng.poziciju.

Znan zvalo me ali san bija na brodu, pa me opet zvalo ali san bija pri kraju ugovora i receno mi je da se javim, javija se ali vec je bilo kasno,
A cudno mi je da je da otkaz prije dva miseca jer pazi datum odgovora:

1a04d193ab84dec1b8f032e92f008a60.jpg

A vidin,ali eto neman pojma sto se dogada jer kad sam ja pricao sa njim kaze on meni da je na godisnjem i nakon toga da ide iz firme.
Ovi iz Ancoram su bili korektni skroz.
On mi je cak rekao da neka sve sa njima dalje dogovaram jer da su im oni kao desna ruka u biranju kandidata.

Last edited:
Gledaj ovo :

]Ringstrøm Terje putem domene mail.fredolsen.no
20:26 (prije 2 minute)

prima ja
Thank you for your email.

I am not longer employed by Fred.Olsen Crewing and Consultancy Services, Ltd Malta.
[/COLOR][/B]

ma nista prijatelju,nek se samo ovaj offshore vise oporavi

Ne zelin bit skeptik ali mislin da ce jos tonut i da oporavka iducih godinu ipo dvi tesko da ce bit, osim windfarm segmenta koji je cak u uspinjanju

Ne zelin bit skeptik ali mislin da ce jos tonut i da oporavka iducih godinu ipo dvi tesko da ce bit, osim windfarm segmenta koji je cak u uspinjanju

zato cu lipit i firme i adrese od winfarm support brodova,iako ima tu jos egzoticnijih poslova ko ovi za polaganje interkontinetalnih kabela,pa do diamond mining brodova u africi gdje nema nasih ljudi a par kartela to drzi pa bi se moglo raspisati i o njima a ja cu nastavit lipit infa,job offers i ostalo,pa cemo vidjeti kako ce se situacija razviti

Evo da malo ozivim temu. Da li ima netko od nasih da radi na wind farmama? Offshore ili onshore svejedno. Kao wind turbine techniciani, commissioning i pustanje u rad? U zadnjih par dana koliko istrazujem skuzio sam da im je zanimljiv profil ljudi sa electrical engineering iskustvom bilo koje vrste. Cak su mi 2,3 recruitera to isto rekla. Jedan mi je cak ponudio posao na onshore wind farmi kod Amsterdama. Zove se Hamza Jabir iz agencije Cathcart energy recruitment. Nasao ga na linkedin. Ali to je vise za onshore poslove. Matchtech je isto jaka agencija,i koliko cujem solidno placaju. Ima li koga od nasih da radi na offshore poljima? Rekao mi jedan danac sta radi za Vestas da su 2 tjedna rotacije. Znam da Vestas trazi ljude u HR za Senj i Obrovac, i Nordex je nedavno trazio za vjetrenjace u Dalmaciji. Mislim da je ovo zanimljiva grana u stalnom porastu. Bilo bi lijepo cuti nesto iz prve ili druge ruke.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Back