Kapetanski u Dubrovniku

littlewolf

New member
Postovani,
Evo sam naisa na ovu vasu stranicu i zelim vam zahvaliti na ponudenom materijalu.
Spasili ste, pogotovo sa nekim skriptama.
Pozdrav svima!!
Ako neko sprema kapetanski za DU ovaj misec nek se javi.

Drago nam je da je download rubrika nekom poslu?žila a zasluge sve idu nekim pomorcima na forumu koji su to skupljali i poslali meni postom da to stavim svima na raspolaganje :uzdravlje

Kapetanski u Dubrovniku

Mali Vuče
Ako ti treba jos materijla javi se na 098/222953 i dogovorit cemo se za CD sa cudo informacija koji je mnogima spasio "?život". Kako sam i sam iz Du onda to nece biti problem. Ekipa iz Du kapetanije je poprilicno "razumna" i mislim da ako imas bar malo znanja nece biti frke. Smatram da su najvazniji predmeti struke i da ako to bude OK onda ce imati razumjevanja za ostalo.

U svakom slucaju drzi se i glavu gore.

kapetanski

kapetanski

vbjelov1

Pocetkom 11. mjeseca imam kapetanski u splitu i zainteresiran sam za skripte ili cd.da li je moguce da stupin u kontakt s vama u vezi toga?

Kapetanski

Kapetanski

Postovanje
zanima me odakle pripremiti teoriju za kap.ispit tj.koje knjige koristit ,buduci da ima iz odredjenog predmeta vise razlicitih knjiga,
zahvaljujem

Ja sam koristia i iz skole i sa faksa...malo sam kombinira...ugl,kruzila su pitanja pa sam pronalazia odgovore

Kapetanski u Zadru

Kapetanski u Zadru

molio bih vas ako netko ima materijala za kapetanski da mi se čim prije javi..namjeravam izac na ispit 24.11. u Zadru...Ljudi, spasite me:kafa

pozdrav iz Splita

pozdrav iz Splita

[pozdrav
izlazim na kapetanski u zadru 24.11. pa bi mi čim prije trebalo ne??to materijala, zadataka itd..javi se

Kapetanski u Dubrovniku

Neko ko je bija ovi tjedan na kapetanskom u Dubrovniku, ukratko prolaznost, kakva su pitanja bila i tako. Ma uglavnon dojmovi i to.

Pitanja su ti uvjek: zavuci ruku u cup te promjesaj i izvuci kuglicu sa brojem, a tamo gospar ..... procita, pod brojem xy imate sljedeca pitanja.....:confused:
Jesi polagao klasu u Dubrovniku, ako jesi onda znas proceduru jer nisu mjenjali stil

Klasičan tipičan odgovor. Dok ne položi onda okolo nema šta nema ne bi izvodili da se dobiju pitanja ili bilo kakve naznake o zadatcima, a kad se položi rijetko tko se siti onih iza pa podijeli što je bilo. :o

Klasičan tipičan odgovor. Dok ne položi onda okolo nema šta nema ne bi izvodili da se dobiju pitanja ili bilo kakve naznake o zadatcima, a kad se položi rijetko tko se siti onih iza pa podijeli što je bilo. :o

kapetanski u dubrovniku 01.-04.07 2013

12 kandidata - dvojica nisu polozila (stabilitet)

zadatci

Kapetanski 08.9.14

Kapetanski 08.9.14

Prvo pozdrav svima. Spremam se na kapetanski u Dubrovnik 08.09.2014. Molim informaciju za konzultacije iz navigacije (St), i ako neko ima informacije o proslom roku (zadaci, pitanja).

Back