Veliki pozdrav i mirno more pomorcima

urbancruiser

New member
Moje ime je Omar, na net-u poznatiji kao Urban Cruiser. Kao Å¡to nadimak kaže, viÅ¡e se krećem po urbanim delovima sveta ali ne manjka ni iskustva na moru. Kako sam "službeno" u Crnoj Gori već duže vreme često, sa zadovoljstvom, menjam ulice sa morskim prostranstvom. Odavno se bavim jedrenjem i charterom. Imam dozvolu 100BT-a i iza sebe nekoliko velikih plovidbi na jedrilicama. Kako su mi jedrenje i motori velika pasija, jednako uživam i u plovidbi i vožnji. Sa predjenih nekoliko hiljada NM, Å¡to verujem nije niÅ¡ta za mnoge od vas, dozvoljavam da sebe nazovem i pomorcem pa tako eto i mene na ovom forumu. JoÅ¡ jedan pozdrav uz želju za mirnim morem.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pozdrav kolega jedrilicaru, ja sam na malo manjoj ali strastevno jedrim (Laser radial)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veliki pozdrav i mirno more pomorcima

Hvala i bolje vas našao.
@Fallro bravo! Zaista se divim laserasima, 470 i Fincima... em treba puno spretnosti ali i fizičke pripremljenosti. Imam zadovoljstvo da poznajem olimpijca iz Herceg Novog. Uživanje je gledati kako jedri, ali i sluÅ¡ati kako, Å¡to ti kažeÅ¡, zaista strastveno priča o jedrenju.
Živi bili

Dobrodosao urbancruiser.

Ovo je forum pomoraca ali i svih koji vole more i sve sta spada pod morsko. Stoga dobro dosao medu svoje

Hvala i Dalmos i Ties. Evo kako se polako sprema sezona tako i počinjem sa radovima na mojoj jedrilici. Ako budem u prilici postaviću neku noviju sliku a za sada jedna proÅ¡logodiÅ¡nja:

6e168fe7f6da59f99546812fb8f46e9b.jpg

Hvala i Dalmos i Ties. Evo kako se polako sprema sezona tako i počinjem sa radovima na mojoj jedrilici. Ako budem u prilici postaviću neku noviju sliku a za sada jedna proÅ¡logodiÅ¡nja:

6e168fe7f6da59f99546812fb8f46e9b.jpg

Prekrasnaa je 😁

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Back