sax
Upravitelj
Najmanji problem je nauciti ... veci problem su financije jer za prezivjeti malo manje od 1g doma (10mj) , meni se istopilo ravno 50k eura ...
Poslano sa SM-G950F
Meni bi to bio najmanji problem
Al zato sjedit ne mogu nikako
Najmanji problem je nauciti ... veci problem su financije jer za prezivjeti malo manje od 1g doma (10mj) , meni se istopilo ravno 50k eura ...
Poslano sa SM-G950F
Meni nije problem sjeditiMa sve je to jeftino
Najveci problem je sjest i ucit
Poslano sa SM-G950F
To mislis da nemozes ili si siguran ?Da ne znam sta radim doma nemogu mjesecno potrosit 5000€
To mislis da nemozes ili si siguran ?
Racunaj da imas zenu i 3 djece ...
Ja dok sam bio solo , dosta mi je bilo 500$ .
Poslano sa SM-G950F
Siguran
Osim ako ne jedem svaki dan skampe,biftek,sampjere...
35000kn svaki mjesec?
Tebi ni mjesto premijera nebi pomoglo
To mislis da nemozes ili si siguran ?
Racunaj da imas zenu i 3 djece ...
Ja dok sam bio solo , dosta mi je bilo 500$ .
Poslano sa SM-G950F
Siguran
Osim ako ne jedem svaki dan skampe,biftek,sampjere...
35000kn svaki mjesec?
Tebi ni mjesto premijera nebi pomoglo
A nije se jos rodila ta za koju bi je zaminio...Pod hitno minjaj zenu ili pravila u kuci.Jedino ako nemas neki jebacki kredit onda je to druga pisma.
@Dalmos vidis ti sta pise Antisa?[emoji23]udaju se i onda budu managerice do kraja zivota... kod mene je druga prica.
@raul
Ti radis 15 dana za 15k , ako ti je malo odradi puni misec
Poslano sa SM-G950F
Nema dalmosa , otisao poslom u inozemstvo ...@Dalmos vidis ti sta pise Antisa?[emoji23]
15x24 sata pa ti racunaj koliko je to sati mjesecno[emoji23]
HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk
A nije se jos rodila ta za koju bi je zaminio...
Bila je samnom dok nisam imao ni za papar ,ona radila i mene hranila ...
A danas uz svu zaradu vozi auto od 2000e , nosi mobitel od 500kn , oblaci sebe i dicu u zare ... sto drugo reci....
Danas bi mogao naci drugu jedino ako bi bio cilu godinu na brodu , jer danas su pomorci trazena roba medju zenskom populacijom , udaju se i onda budu managerice do kraja zivota... kod mene je druga prica.
@raul
Ti radis 15 dana za 15k , ako ti je malo odradi puni misec
Poslano sa SM-G950F