trazim posao na yahti

aso

New member
ovim putem zamolio bi ljude koji znaju ne??to o tome i kada bi mi ovdje ostavili adrese kompanija ili agenata kojima se moze obratiti za ukrcaj na jahte ili web adrese preko kojih bi se moglo ukrcat na jahte, ja sam 4 oficir stroja u offshoru tako da neman iskustva na jahtama, unaprijed svima zahvaljujem

MOlim te da citas a ne otvaras threadove jer ti se 80% forumasa ismijava jer si vjerovatno lin za citati i lakse je da ti netko sad ode napise nesto sta mi pisemo vec 4 godine nego da ti procitas.

Hvala na razumjevanju i shvati ovo kao dobro namjerno :uzdravlje

ovim putem zamolio bi ljude koji znaju ne??to o tome i kada bi mi ovdje ostavili adrese kompanija ili agenata kojima se moze obratiti za ukrcaj na jahte ili web adrese preko kojih bi se moglo ukrcat na jahte, ja sam 4 oficir stroja u offshoru tako da neman iskustva na jahtama, unaprijed svima zahvaljujem

From: Rebecca MacKenzie <RebeccaM@vikingrecruitment.com>
Date: 2011/4/21
Subject:

Good Afternoon,

We currently have the below vacancy and I wondered if you are available?

URGENT: A 2nd Engineer is required ASAP to join a 90m yacht (Converted cruise ship) in the MED. Applicants require 2nd Engineer unlimited ticket required as a minimum. Previous passenger ship background preferable but would look at others. Rotation of 4 months on, 2 months off. Paid 12 months in USD. $6250

I look forward to hearing your thoughts.

Kind Regards,
Rebecca

evo ako slucajno moze pomoc tebi ilinekome drugome, od prije 7-8 dana je ali nikad ne znas. vrijedi pokusati.:uzdravlje

Back