trazi se strojar na jahti na 2 mj

davijo

New member
trazi se strojar sa iskustvom za rad na jahti mjesec dana u brodogradilistu i jos mjesc dana poslje
znaci do 01.05. nam treba netko
posaljite cv na inbox

A slusaj moja dnevnica je 360e pa eto...bas da vidin...masu iskustva po dokovima...medutim koliko puta su mi nudili posa pa kad bi reka cijenu pa spika samo ti dodi pa cemo se dogovorit ahaaa kako si taman posla u skveru radit za 3000kn ko sto nasi vole ponudit...ili ovako je bilo zadnje....a 100kn po danu pa tamo ti je plaza mores se malo i kupat...ja ga slusan nemogu virovat jel on mene zahebaje ili sto.

A slusaj moja dnevnica je 360e pa eto...bas da vidin...masu iskustva po dokovima...medutim koliko puta su mi nudili posa pa kad bi reka cijenu pa spika samo ti dodi pa cemo se dogovorit ahaaa kako si taman posla u skveru radit za 3000kn ko sto nasi vole ponudit...ili ovako je bilo zadnje....a 100kn po danu pa tamo ti je plaza mores se malo i kupat...ja ga slusan nemogu virovat jel on mene zahebaje ili sto.

360e se moze dobiti kod abramovica kad osvoji ligu prvaka ;-)

Ima rumunj u zd 8000k eura i mogao sam upasti u taj posao ali sam se previse dvoumio pa otisao na brod, ali cu opet sada kad doma dodjem ispitati situaciju.

Mene je bilo samo bed jer nisam bio siguran koliko to moze trajati.

Jahta je inace skoro cijelu godinu u zadru pa je tu velika prednost sto bi uz tu placu coffe time bio u barke ;-)

di je brodogradiliste nije bitno jer ce ti de platit karta
btw italija viareggio
ako ima netko zainteresiran nek se javi u inbox za vise detalja
placa je 5000e mjesec ako vam je malo onda stojte doma

Back