??to sve treba za ukrcati se kao mornar ????

medek

New member
Pozdrav svima!!!
Imam zavr??enu gimnaziju, nemam radne knji?žice ni matrikule! Zanima me ??to je sve potrebno za ukrcati se na brod kao mornar... Koji papiri koliko vremenski treba čekati da ih dobije??... Koje firme nude posao.... Ma sve moguće informacije samo da se ??to prije ukrcam ??:rolleyes:

Pozdrav svima!!!
Imam zavr??enu gimnaziju, nemam radne knji?žice ni matrikule! Zanima me ??to je sve potrebno za ukrcati se na brod kao mornar... Koji papiri koliko vremenski treba čekati da ih dobije??... Koje firme nude posao.... Ma sve moguće informacije samo da se ??to prije ukrcam ??:rolleyes:

dobar dan covik ovako za mornara ti je potrebno slijedece ,d2 bravet potom lijecnicki.zatim matrikula u koju ide visa za sve zamlje svita,zuta knjizica,putovnica ,usa visa C1D,potom moras naci firmu koja ce te ukrcati preporucujem tankersku plovidbu mornara uvik fali sretno

Pozdrav svima!!!

D2 bravet mozes polagati u adria mar sibenik cijena 2800 kn ,cijepivo zuta groznica 500 kn ,visa c1d 700kn,ne znam jesam li sto preskocio ako ides na putnicki onda ti treba i taj bravet pasinger ship safety

Pozdrav svima!!!
gdje ces na brod stoj doma :udriglavom

Neptune fala ti puno na savjetima... zanima me jo?? samo to koliko je otprilike vremenski potrebno za izvadit sve te dokumente ???

Neptune fala ti puno na savjetima... zanima me jo?? samo to koliko je otprilike vremenski potrebno za izvadit sve te dokumente ???

to ti zavisi kad ti je tecaj za d2 to ti samo traje 2 tjedna a otprilike samo papiri 3-4 tijedna i za to sve oko 1000 EU i onda moras nac kompaniju sto bas i nije lako u danasnje vrime za nizu posadu .:(

na vizu za sve zemlje svita uopce ne bacaj pare.Jer pored nje ti opet treba viza za svaku zemlju .Tako da ti je to u biti viza jedino za stat doma jer s njom neces daleko dogurat,a bacit ces pare

na vizu za sve zemlje svita uopce ne bacaj pare.Jer pored nje ti opet treba viza za svaku zemlju .Tako da ti je to u biti viza jedino za stat doma jer s njom neces daleko dogurat,a bacit ces pare

frankie nemoj covika zbunjivat :confused:tu vizu trazu kadrovnici u nasim kompanijama i bez nje nece ga ukrcat i kosta samo 50 kn

Prvi put čujem za tu vizu "Posvuda".Gdje se to radi..Ako more tko objasnit,jer mene nitko nije trazio tu vizu za sve drzave svijeta.:)

u moje vrime, to ti je bilo udreno u matrikulu i s time si moga niti obrisat guzicu. komad pecatine priko cile strane... po litre tinte.stvarno ne znan da li to danas tuku. ali mala korist od toga.

Zahvaljujem..Mislim ipak da to nije potrebno..mozda napravim samo da mi matrikula ljepse izgleda:)

da vidis samo kako moja lipo izgleda docrta sam 2 prikrizena reketa na prvoj strani.Sad izgleda ko custom made.Da sam joj onaj osobni touch.

frankie ne mora je imat zbog luckih vlasti njih nije briga za tom vizom nego kadrovnici npr. tankerske plovidbe to trazu pod obavezno i to ti je to

nema vise te za sve zemlje svita. u mupu su rekli da to oni vise ne tucu i da nije potriba. Ne znan zasto onda tankerska to trazi.

Neznam kako je danas, ali ja sam radio matrikulu 2001 i trazili su mi tu VISU, a dobije se kako je neptun340 objasnio, istina da mi to nitko vani nije trazio ali je ona bila pod OBAVEZNO u matrikuli, to je trazila i sama LK da bi dobio njihov pecat.

Back