Thanks / Like / Dislike

Status
Not open for further replies.
Bogu hvala da ste ovo uveli.Da niste vec sam mislija da bi triba radit za ubit dosadu ovi ugovor, a to mi je horor.

Sonny ti si cudo.. ovako mi ulipsat ove ratne dane, ma svaka cast.. daj jos nesto smisli do kraja revolucije bog ti da.. :uzdravlje

Haha neka se vidi malo kako korisnici razmisljaju,ima lijenih kojima nije do pisanja pa ovako mogu izrazit stav :hihi

Ma Sonny ne samo to.Ima ih sto u zivotu nisu jednu knjigu procitali i ne mogu sastavit prosto prosirenu recenicu. Za sve takve kojima knjiga nije uskratila radosti djetinjstva je i uvedena ova opcija.

@Svi

Ne mogu virovati ovi (hahari koji su vec postali na ovu temu) sto se javljaju, jedva cekaju nesto novo da se zabave, koji su to pica skandali :udriglavom

BTW

cemu ovo Like/No Like/Mi Like
zatrpali su me tamo pod mojim imenom, stalno moram klikati, jel se dobije kakav bonus za ovo :o

Last edited:
@Svi

Ne mogu virovati ovi (hahari koji su vec postali na ovu temu) sto se javljaju, jedva cekaju nesto novo da se zabave, koji su to pica skandali :udriglavom

BTW

cemu ovo Like/No Like/Mi Like
zatrpali su me tamo pod mojim imenom, stalno moram klikati, jel se dobije kakav bonus za ovo :o
Samo se ti zahebaji, ako ti se upali crvena lampica (rezerva) ko Crti Zari gotov si:p

Aloooooooooo Sooooooooooooooony,

Gasi ovo,ovi banditi me zajebaju, iman vec 5 stranica ovih LIKE,NO LIKE,MEJBI LIKE, Pliz Help Sony :(

Gasi,gasi. Vi??e ovde neče bit kvalitetnoga ??tiva. Samo če se tiketavat ovi sinjali.Ovo je za linčine.

ovo me lajkanje podsjeca na facebook a njega ne mogu ni pod razno...gasi ovo sony ruka ti se pozlatila............

Ma samo jedna stvar vezana za ovo ocjenjivanje. Vecina ljudi se nece usudit ocjenjivat jer se dole vidi tko je dao pozitivnu,a tko negativnu ocjenu.Puno ljudi se eto iz nekakvog srama osjeca nelagodno nekome reci nesto u lice,a vidim da dosta ljudi tako i shvaca forum.Nekako preosobno. Ja s tim nemam problem ni u stvarnom zivotu i nikad se nisam susteza reci nekome da je debil ako je debil i viknit mu da je debil priko pune rive u podne.Stoga sam mislio da bi radi vecine forumasa mozda bilo bolje da ima thanks/like/dislike ali da se ne vidi tko je kakvu ocjenu udijelio.Eto to je moja jedina primjedba/prijedlog.

Status
Not open for further replies.
Back