Teekay oil tankers trazi seniore

perica666

moreplovac
Are you ready to operate the best ships in the industry? We’re looking for Senior Officers with crude oil experience to join our team http://bit.ly/SeniorOfficersHiring

Evo ako nekog zanima slucajno.
Traze min 1god iskustva za cifa/prvi makine i 3 god za zapovjednike/kapo

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ako je za prima placa 5500$ onda ce najlakše naci u indiji.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Nije placa toliki ni problem koliko izivljavanje nad ljudima, starost brodova i nemoguci zahtjevi.

Ako je za prima placa 5500$ onda ce najlakše naci u indiji.

Placa za prvog je 5500 i rejoining bonus 2500 svaki put kad se vratis i performance bonus 2500-3000 usd(ako je sve ideala u tvom ugovoru). Nije bas malo, nakupi se ali osnovica na koju mozes bas racunat je da 5500 a ostalo ovisi o sreci i da nakon 4 mj doma ti se moras vratit vec nakon 3

Placa za prvog je 5500 i rejoining bonus 2500 svaki put kad se vratis i performance bonus 2500-3000 usd(ako je sve ideala u tvom ugovoru). Nije bas malo, nakupi se ali osnovica na koju mozes bas racunat je da 5500 a ostalo ovisi o sreci i da nakon 4 mj doma ti se moras vratit vec nakon 3

Evo odgovora na moja pitanja ali placu ne spominje ...

e64f4b9f17acc911f5fa98ab3fefff9a.jpg

Ako san ja dobro svatia placa je permanent
To znaci da za prvog palube ili makinje max ako radi 3-3 max godisnja placa je 77 iljada usd.....
Nije malo alo bogami nije ni puno........za tu poziciju.
Ajde dobro za prvog makinje mozda je i previse ali za prvog palube definitivno premalo

To znaci da za prvog palube ili makinje max ako radi 3-3 max godisnja placa je 77 iljada usd.....
Ajde dobro za prvog makinje mozda je i previse ali za prvog palube definitivno premalo
Ne budi pohlepan , ima dosta ljudi koji tribaju raditi ravno 7 godina da bi zaradili 77 000usd

Ne budi pohlepan , ima dosta ljudi koji tribaju raditi ravno 7 godina da bi zaradili 77 000usd

Je ali ti ljudi rade u Hrvatskoj na kraju i svaki dan su sa suprugom,zenom,curom,deckom......

Sent from my internet mobile device

Placa nije permanent nego dan za dan. Dakle odradis na brodu koliko odradis i toliko si dana placen doma a ostanes li duze dona njihovom greskom to ti nije placeno i neces dobit rejoining bonus 2500usd jer se nisi vratio u roku od 3 mj. Uz to svaki trening koji ides ti se normalno broji kao da si kuci(ubiti uzimaju ti tboje alobodno vrijeme.
A sto se place tice godisnje ti je zagarantirano 66000 usd.. Ako se vratis svaki put na vrijeme na brod dobijes jos 5000(2500 svaki put kad se vratis) i plus jos recimo 6000 ako dobijes performance bonuse (3000 svaki put recimo) ali da bi dobio bonus vetting i psc moraju biti ideala(nijedna avoidible obzervacija) te terminal satisfaction ocijena preko 3.
Tako da max sto mozes dobit je 77000.
Internet je 4 gb mjesecno i dobar je.
Kamere sad ugradjuju po brodovima, uniforma se nosi po novom i u navigaciji i tako... Sve u svemu ja gledam za otic jer mi je vec puna kapa psihijatrije i svaki drugi je kumar, vijay, mohan itd

Placa nije permanent nego dan za dan. Dakle odradis na brodu koliko odradis i toliko si dana placen doma a ostanes li duze dona njihovom greskom to ti nije placeno i neces dobit rejoining bonus 2500usd jer se nisi vratio u roku od 3 mj. Uz to svaki trening koji ides ti se normalno broji kao da si kuci(ubiti uzimaju ti tboje alobodno vrijeme.
A sto se place tice godisnje ti je zagarantirano 66000 usd.. Ako se vratis svaki put na vrijeme na brod dobijes jos 5000(2500 svaki put kad se vratis) i plus jos recimo 6000 ako dobijes performance bonuse (3000 svaki put recimo) ali da bi dobio bonus vetting i psc moraju biti ideala(nijedna avoidible obzervacija) te terminal satisfaction ocijena preko 3.
Kamere sad ugradjuju po brodovima, uniforma se nosi po novom i u navigaciji i tako... Sve u svemu ja gledam za otic jer mi je vec puna kapa psihijatrije i svaki drugi je kumar, vijay, mohan itd

Kolega kukumari i viyavi su i po svim drugim kompanijama tako da ces otici od kumara i doci kod singha.

Nekako se meni nyk cini najbolja i najpostenija opcija.

Pa da.....
Reka san....max da je sve idealno 77 iljada usd
Nemojte me krivo svatit ali to je malo premalo za prvog.....

Pa da.....

Ma di ces potrositi 77 000$ u godinu dana , pogotovo sada kad dolar ide na 7kn ?

Ako imas iskustva na VLCC mislim da ces brzo naci posao. Znam da ima puno potraznje za Bahri mideast priko Azara.hr

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Ako imas iskustva na VLCC mislim da ces brzo naci posao. Znam da ima puno potraznje za Bahri mideast priko Azara.hr

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
Mislim da bi volio vise promijeniti vrstu broda kao npr offshore, lng ili kruzeri ali to je znanstvena fantastika osim ako ne odem za treceg pa sve ispocetka.

Pa da.....

Pa je, mala je. Na steni koliko cujem cif ima 7000-7500usd bez bonusa... Znaci u godini ima jedan manji autic djabe(cca 20.000 usd) nije to bas mala lova. A da ne govorim da su tu na tk brodovi stari minimalno 12 godina i dosta ih je kineske gradnje pa ventili svakodnevno pisaju.

Mislim da bi volio vise promijeniti vrstu broda kao npr offshore, lng ili kruzeri ali to je znanstvena fantastika osim ako ne odem za treceg pa sve ispocetka.

Kolega, i to ti je skoro nemoguce na zalost.
Ovo sto cujem i vidim, samo s lng exp ili lpg exp. Radje uzimaju filipe i indonezane s gas exp nego bijelog s tankera.
Baci oko na kotc, to ti je jos uvjek ozbiljna firma, uzet ce ti i matrix u ranku u obzir za seniority a c/e coc ti dize nekih 600$ permanent placu. Jedno 70% ti je crnih nogica..
Grade neke brodove, mozda bude sanse.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nyk na VLCC za Prvog Palube daje pocetnu 10000€ a max 11700€ + placaju doprinose za mirovinsko i zdravstveno. To ispadne 12000€ Ugovori 4mj Prvi palube je van gvardije tj. samo day work Internet je Marlink i nema ogranicenja. Brzina nije neka(1mbps)

Nyk na VLCC za Prvog Palube daje pocetnu 10000€ a max 11700€ + placaju doprinose za mirovinsko i zdravstveno. To ispadne 12000€ Ugovori 4mj Prvi palube je van gvardije tj. samo day work Internet je Marlink i nema ogranicenja. Brzina nije neka(1mbps)
NYK je po meni jedna od boljih kompanija.

Place su ok a jedini problem je sto se moze ostati malo duze na brodu , bar je tako prije bilo a sada nemam pojma kakva je situacija.

Na chevronu prvi palube ima 9000$ permanent i ugovore 3/3 i jos puno beneficija , ako se ostane duze od 4mj na brodu placa se dupla dnevnica , godisnji bonus oko 6-7k $, štednja i mirovinsko placaju u americi , ulozis 330$ a kompanija jos doda 1000$ tako da se svaki misec slaze preko 1300$ u stednji sto je isto prva liga ...

Po mojoj racunici godisnji ukupni prihod 1/O je cca 130k $ ili 9500€ mjesecno (to je za 6mj navigacije u godini dana) permanent sto zapravo i nije toliko lose jer za 6mj na nyk mozes zaraditi max 72 000€ sto je 43 500€ manje nego na chevronu. Juniori imaju duplo vecu placu tj sekondo na chevronu zaradjuje kao c/o na nyk +/- par tisuca $.

Last edited:
Back