Cujem od ljudi da im je super na SSM. Placa na vrime , uvjeti po dogovoru... cak da i ''posalju mail da vide kako ti je na brodu''...
Cini se da se SSM aktivira opet i da dolazi novo doba..

:
Hehe,istina je za mail,pitaju te jel sve ok,da im javis porukom kad sletis,jesi stiga ziv i zdrav hehe,placa u dan...
Za sada mogu rec sve najbolje za SSM,vec sam 1mj ipo na aida kruzeru.Gosp.Brkic je vrlo otvorena i normalna osoba,kaze sve sta je i ako zelis donese ti papire i ugovore da vidis,otvorenih karata. Ja sam isto mora polozit taj security koji je 450eur,dobijes certifikat priznat od MCA(priznat pod 5-6 stranih zastava,ne razumim bas dobro ali ok) i Crowd&Crisis isto polozit,Marlins english
Za sada mogu rec sve najbolje za Aidu,bolje ne moze,njemci su vrlo prijateljski raspolozeni,ne razumim ih bas ali su mi iz firme poslali link preko kojega ucim njemacki, nema presinga,sta triba pokazat ce ti,koliko sam cuja brzo se moze napredovat ako se pokazes,salju stalno svoje ljude na dodatne edukacije,certifikate,sve placeno,kazu da ce me poslat u Hamburg na edukaciju za Lutz liftove,nije lose imat taj certifikat

,10 dana u Rostock na neku eduzkaciju prije prvog ugovora....
To bi bilo to,ako koga jos nesto zanima rado cu pomoc.
Sritno