Sinopec Saudi Arabia - laz ili ne

djordjem

Mali od palube
photo5107.png

Postovani svi,

Evo kacim screenshot iz maila gdje se nudi urgent employment za Sinopec Saudi Arabia. Posla sam email da li je ovo validna ponuda ili lazna. Kaze posaljite CV da nastavimo konverzaciju. Je li jos neko od kolega dobio slican email ?

Fake
6748a11aa05b3784f3c045cbd8477e1c.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Last edited:
Evo ja dobio mail o ponudi za SINOPEC ali sa ove adrese nadiyasallah123@gmail.com, tako da mislin da je FAKE.

SINOPEC
China Petroleum & Chemical Corporation

Dear Sir/Madam

By this means We wish to use this medium to call on your attention that you are needed as an expatriate in our on-going oil/gas exploration in Saudi Arabia.
Your profile was found and access via Linkedin. Kindly provide your Cv/resume to us via our direct email recruitment email address: hr@sa-sinopec.com
After assessment and scrutiny, you shall be contacted if we find your Cv suitable for our urgent employment.

---------------------------------------------------------------
Usman Bin Khayyad
Sinopec International Petroleum Service
Address: Prince Sultan Bin Fahd St,
Qurtoba, P.O. box 32159 Eurovillage Compound,
KSA، Al Khobar 31952, Saudi Arabia

Takvih ponuda sam svojevremeno dobivao tjedno barem jednu, to su sve lazne ponude. Jednom sam kontaktirao neku firmu u Svicarskoj koja je kao nudila posao preko te agencije. Nikada nisam isao dalje sa tim i ne razumijem koja je svrha toga. Dal u nekom trenutku pitaju neke novce??

Back