palamida_ri
New member
Da sad su tankeri top pogotovo LNG
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
If you know someone who has an ETO and looking for a job (even to those
who have atleast a year of experience) you can let them know as well
Spavas li mirno Orle[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Dobra večer! Može li mala pomoć? Zanimaju me pitanja za tehnički dio intervjua, sa raznim stvarima me plaÅ¡e tako da bi mi svaka pomoć dobrodoÅ¡la.
HVALA!
Dobra večer! Može li mala pomoć? Zanimaju me pitanja za tehnički dio intervjua, sa raznim stvarima me plaÅ¡e tako da bi mi svaka pomoć dobrodoÅ¡la.
HVALA!
Za koju poziciju si aplicirao ?Pozdrav kolege, kroz par dana bi trebao odraditi intervju sa J. Doughtie, dali je netko od vas to prosao da kaze o cemu se tu radi i sta mogu ocekivat? Inace aplicirao sam davno za deck preko C-Trac, slao i njoj mailove i sad se iz vedra neba javila nakon par mjeseci od zadnjeg maila.
Nakon skoro mjesec dana od dogovora za prvi intervju, na kojem je bilo rijeci o ukrcaju na Pzllmantur, pa nakon toga technical interview sa nekim tzv. port captainom koji je spomenuo da je intervju za Azamaru, i da ce ishod biti javljen mailom do kraja tjedna (pred cca 7) dana, do jucer su bili na odmoru i javljeno nam je (meni i jos jednom kolegi s foruma) da imamo opet intervju odmah nakon nove godine. Sad, zanima me dali tko zna o cemu se tu radi, dali je to zadnji intervju, jeli tko prosao ovaj proces za RCI, hoce li nam se zahvalit iili rec nam da smo primljeni itd? Frka je u tome sta imam ukrcaj pocetak/sredina prvog mjeseca, nebi htio firmu odj pa da obje opcije padnu u vodu a da mi se opet dogodi da odem pa me za 10 dana zovu na drugu firmu propucao bi se..hvala unaprijed na bilo kakvoj informaciji u vezi ovog....
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Azamara, 3/O, 4-2 ugovor, 2000usd placa. Tocno sve kako pise u Azamara temi. Buduci da nemam iskustva na kruzerima takvi su uvjeti. Nije nesto ali dugorocno ce se isplatit.Za koju ste kompaniju dobili iz njihove grupacije, jel koliko znam na rccl je ulazna pozicija sekondo? Sretno