Put za Antibe

davijo

New member
pozdrav svim kolegama
razmiÅ¡lja li neko kroz narednih 2 tjedna da ide za Antibe tražiti posao da neidem sam ipak smo skupa jači
usput ako neko ima kakav savjet Å¡to se tiče smjeÅ¡taja i putovanja dobro bi doÅ¡lo
moj plan je split - ancona pa za nice i antibes
svako dobro i živili

hvala morski sve sam to pročitao i doÅ¡ao do nekih novih informacija
neki govore da je sad najbolje za ić neki govore da sredinom 4 mj je bolje
moje saznanje je ovakvo najbolje je krenuti sredinom trećeg i pripremiti se za mj - mj ipo dana traženja posla, sredinom 4 mj dolaze englezi čiji su papiri puno jači od naÅ¡ih a i zbog jezika su zanimljiviji. Sada se večina jahti priprema za sezonu pa je veća vjerovatnost da se nađe kakav day work pranje bruÅ¡enje poliranje pa makar da se pokriju troÅ¡kovi života
18.04 - 21.04 je u antibima boat show i tada dolaze i megajahte s kariba i kreče sezona mediterana
i joÅ¡ Å¡to je najidealnije kad bi se moglo skupit 4 5 ljudi i onda se nađe stan u antibima i tjedni najam nas izađe oko 50-ak eura po glavi jer najjeftiniji hosteli su od 30 e dan a ti su uglavnom i puni
agencije s ljudima rade do podne kako sam čuo tako da se treba naoružat strpljenjem
zainteresirani za akciju nek se jave

Trazim suputnika/supatnika

Trazim suputnika/supatnika

Ako ima neko da bi isa za Antibes, Nicu, Monaco, ili bilo di na azurnoj obali u periodu od 25.03 do 01.04 neka mi se javi.
Ja idem pokusati za mornara.

095 841 2509

decki kako se ide?? ima prilicno jeftinih letova za marseille od 1.04. jos ima dvi ure vlakom do antibesa,,ne bi trebalo biti skuplje od 100 eurica cak i manje mozda 60 u jednom smjeru...

pozdrav iz antibesa svima
evo ja sam se zaposlijo na jednoj 33m jahti i to roko odma. imao sam srece mora se priznat ali i nama strojarima je lakse
samo da kazem ljudima nije to bas onako kako se prica za deckhanda naci posao treba strpljenja masu i nije bas evo mene dajte mi radit jer engleza ima ko u prici i svi su na palubi vecina surfer look ali ljudi nemaju veze s poslom
preporucujem strojarima da dodju ali onima koji misle kao mornari bez iskustva upast preporucujem da ostanu kuci, a oni koji imaju jahtasko iskustvo imaju sansu samo opet strpljivo
dock walk i nije bas nesto vecina se preko agencija krca
pozdrav

Back