Proficiency in Survival Craft & Rescue Boats course

bobby87

New member
pozdrav...upravo sam dobio mail da mi jos ovaj tecaj treba za ukrcaj (Proficiency in Survival Craft & Rescue Boats course) a kapetanije ne rade vise..bio bih zahvalan ako mi netko moze reci malo vise o ovom tecaju...unaprijed hvala...

pozdrav...upravo sam dobio mail da mi jos ovaj tecaj treba za ukrcaj (Proficiency in Survival Craft & Rescue Boats course) a kapetanije ne rade vise..bio bih zahvalan ako mi netko moze reci malo vise o ovom tecaju...unaprijed hvala...

znaci to ti je tecaj upravljanja brodicom za spasavanje osim brze brodice za spasavanje (D17),predavanje ti traje 1 dan,par sati i onda izades u kapetaniju na polaganje ispita,mislin da cijena tecaja ovisi o tome koliko dana navigacije imas ili tako nesto...ako imas godinu dana navigacije ne moras ici na tecaj nego samo na ispit i to platis 200kn.ispit nije tezak,skripta ima par stranica i to je to...ja iman skriptu ali mi nije pri ruci inace bi ti je skenira i posla pa mozda neko od kolega ima ili mozda ima u download sekciji pa procackaj malo

A bar da netko zna (ili ima volje napisati):D Hvala puno..imam preko god navigacije,znaci moram se samo prijaviti na ispit i nabavit skriptu..znaci to je samo teorije,nema prakse??

A bar da netko zna (ili ima volje napisati):D Hvala puno..imam preko god navigacije,znaci moram se samo prijaviti na ispit i nabavit skriptu..znaci to je samo teorije,nema prakse??

nema prakse ni na predavanju ni na ispitu,bar ne kod nas u sibeniku al mi smo drugaciji od svih pa ne znan kako je okolo haha...ovako kroz maglu se sican da me na ispitu pitalo o vrstama brodica za spasavanje,o opremi s brodice i kako se hrani i uzima tekucina kad dode do napustanja broda(znaci doziranje vode i koliko je potrebno kalorija) ugl nista strasno,ne triba se plasit toga.probaj pitati skriptu u nekom od ucilista(adriamare,diverso i sl.)

nema prakse ni na predavanju ni na ispitu,bar ne kod nas u sibeniku al mi smo drugaciji od svih pa ne znan kako je okolo haha...ovako kroz maglu se sican da me na ispitu pitalo o vrstama brodica za spasavanje,o opremi s brodice i kako se hrani i uzima tekucina kad dode do napustanja broda(znaci doziranje vode i koliko je potrebno kalorija) ugl nista strasno,ne triba se plasit toga.probaj pitati skriptu u nekom od ucilista(adriamare,diverso i sl.)

Zvat cu sutra onda neko uciliste i probat nabavit skriptu jer nema u download sekciji...ako ste vi drugaciji,sta bi onda trebao reci za rijecku kapetaniju:) zar ima gorih od njih??:mad: znaci ako tebe nisu tlacili dolje,mene tu sigurno hoce haha...uglaavnom,nabavit skriptu i nece bit problema...hvala jos jednom

U Ri je pred dvije godine isto bio samo ispit, 3 lagana pitanja, koja bi svatko ko radi na brodu vise od godine dana morao znati odgovoriti i bez skripte.

Back