Pomorski fakultet Split - Brodostrojarstvo

Perza

off
Evo primljen san na fakultet ka redovni student , pa ako ima ko da je fri??ko zavsija da mi u par crta objasni neke stvari , a i vi sta ste zavsili da date koji savjet , kod upisivanja ovog fakulteta sa svih strana su me odgovarali sta prijatelji sta poznanici ka : sta ce ti to bolja je nautika vamo tamo, uvik ces bit ??porak to je makinja , vruce je doli , ako se privne brod sigurno gines ..(i ostale besmislice koje ljudi mogu izmislit) :D al eto nisan se da odlucija san tako pa neka bude znan da mi nece bit lako al nema predaje :uzdravlje

Odlično si pogodija sa makinjom,jer kasnije je puno lak??e nać posa za makinjistu nego za most. A sumnjam ba?? da su na novogradnjama neljudski uvjeti za radit u makinji...

Odlično si pogodija sa makinjom,jer kasnije je puno lak??e nać posa za makinjistu nego za most. A sumnjam ba?? da su na novogradnjama neljudski uvjeti za radit u makinji...

ja nesumljam nista jel da san sumlja nebi to upisa , uvik san se vrtija oko motora
tj mehanike bija ??porak od svih vrsta ulja , pa od tu ta ljubav .. Svaki pocetak je zajeban al pomalo :uzdravlje

I ja bi volio da sam mogo u Splitu, malo promjene ne skodi. Sad uzivaj, treba malo i knjige, ali nesto i zit, čit a bogami i pit ! :uzdravlje

po meni nisi falija smjer! falija si fax! to ti moran sa tugom u srcu rec...

ili pf rijeka ili strojarstvo na FESB-u...

sad to na stranu...

zelin ti puno srice i volje i truda i zivaca da zajebes sve kretene sa pfst i da to sta prije sjebes! :uzdravlje

• Like
Reactions: Ico
Ima li netko na ovom fakultetu da ide redovno da mi kaze kako otprilike izgleda raspored predavanja? i dali variraju od godine do godine i semestra? pitam zbog zbrinjavanja stambenih potreba

po meni nisi falija smjer! falija si fax! to ti moran sa tugom u srcu rec...

ili pf rijeka ili strojarstvo na FESB-u...

sad to na stranu...

zelin ti puno srice i volje i truda i zivaca da zajebes sve kretene sa pfst i da to sta prije sjebes! :uzdravlje

S ovim će se složit većina ljudi koji su bili na pomorskom u splitu.

• Like
Reactions: Ico
zanima me upis na brodostrojarstvo u splitu. Zanima me koliko je tezak faks i moze li se proc ako nisam isao u pomorsku srednju. ako je neko od vas zavrsio ili jos pohada faks slobodno napisite iskustva, zajebane predmete, profesore itd. Hvala

Last edited:
Ako te zanima strojarstvo upisi FESB ili neki drugi strojarski faks gdje ces moci puno lakse naci neki posao van brodova.
Ako ti se za 5 godina jos uvijek da ici na brod lako rijesis razliku predmeta.
A ako si dovoljno pametan da zavrsis faks u roku nemoj ici na brod samo ces izgorit…
To ti je najiskreniji i dobronamjeren savjet.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back