PomoĆ sa adresama i savjet

markoo

kogo
Bok zovem se Marko iz Rijeke sam evo upravo sam se vratio iz Pavie polo?žio sam BOISET-HUET imam lječnićki,putovnicu i jaku ?želju za raditi imate li kakav savjet ili adresu za aplicirati poslao sam pelegriniju,ligabue,don pedro i bio kod kozulića.Imam 27 god.i 8god iskustva u kuhinjama i pizzerijama.:D

Odlično si krenuo,najprije dokumente rije??iti i onda potraga....nadam se da će ti ekipa sa offshore-a dat koji pametan savjet i da će?? ubrzo uletiti negdje.
Koliko te iza??lo ovo u Paviji?Ja se spremam negdje u 7,8 mjesecu ;)

Odlično si krenuo,najprije dokumente rije??iti i onda potraga....nadam se da će ti ekipa sa offshore-a dat koji pametan savjet i da će?? ubrzo uletiti negdje.
Koliko te iza??lo ovo u Paviji?Ja se spremam negdje u 7,8 mjesecu ;)

1300e su testovi nisam bio u hotelu tako da ti to neznam gorivo 1.5kn skuplje,klopa u restoranima ko i kod nas a u trgovinama jeftinije.;)

Tko ćeka doćeka ili rano posjedi

Tko ćeka doćeka ili rano posjedi

? ta na forumu nema nikog za malo pomoći?:confused:

PA ima ljudi ali prvo ne kuzim sta ti zelis? Drugo ako mislis na adrese putnickih firmi imas ih na milijun soga jos uvik ne kuzim sta zelis? :o

u prvom postu sam napisao volio bi raditi kao kuhar na platformi ili brodu da ugovori nisu predugi ne vi??e od 2mj. imam malo djete.mo?žda netko ima kakvu adresu od kompanije ili agencije koja zapo??ljava kuhare gdje mogu poslati papire neznam dali sam sada detljnije opisao svoj problem.naveo sam gdje sam bio i gdje sam aplicirao nadao sam se da će se netko javiti kao bellboy sa informacijama to sam ?želio:(

Marko zelje su jedno,stvarnost drugo. Nemoj bit tuzan zbog toga.I ja imam malo dijete,drugo na putu,ne volim posal koji radim.Ugovori su mi 4 tjedna,a ne stoji mi se ni 4 dana.A sta cu moram.Planiram zaradit te 2 milje erla sta sam si postavija cilj prije svoje 40-te.

Volio bi ti pomoći da mogu ali osobnog sam mi??ljenja da će?? tako kratke rotacije jako te??ko naći,za kuhara pogotovo...

Volio bi ti pomoći da mogu ali osobnog sam mi??ljenja da će?? tako kratke rotacije jako te??ko naći,za kuhara pogotovo...
ako ne uspijem naći kraće rotacije a j... onda ću bilo kakve isto ko frenki volio bi ne??to stvoriti prije 40 a ne biti tu u hrvatskoj i ?žaliti se kako je vlada u k.. i kako mi je te??ko.

ako ne uspijem naći kraće rotacije a j... onda ću bilo kakve isto ko frenki volio bi ne??to stvoriti prije 40 a ne biti tu u hrvatskoj i ?žaliti se kako je vlada u k.. i kako mi je te??ko.

Ne slu??aj ti Frankija, on je u rangu Ive Sanadera ??ta se tiče zacrtanog plana s lovom...slike je počao kupovat, neznam kakvi je sa satovima...:udriglavom

treba se znat prilagodit i bit svjestan svojih mogucnosti,i vani san vidija dosta tuduma,cak neopisivih i nije mi jasno ko ih drzi na poslu,ali i oni imaju veze i poznanstva

treba se znat prilagodit i bit svjestan svojih mogucnosti,i vani san vidija dosta tuduma,cak neopisivih i nije mi jasno ko ih drzi na poslu,ali i oni imaju veze i poznanstva
isto tako ja poznam dosta na??ih koji nisu imali ni ??kole ni znanja pa su danas cjenjeni na poslovima vani i dosta napredovali i ??kolovali se stalno tako da ako se zna?? prilagoditi i spreman si ućiti dalje mislim da te ćeka ljepa budućnost bar je to moje mi??ljenje.

mo?že li mi tko pomoci koje bi brevete bilo dobro napravit prije kadeture da se lakse ukrcam na putnički odnosno koje treba imat za tamo,posto sam kao stari student zavr??io vi??u pa su me privarili sa brevetima

D2 , Firefighting , Tanker Advance , Prva pomoc , Progla??enje nezavisne teritorije , Nesto oko putnika.... bit ce dosta to :uzdravlje

Back