• Raspored Ispita

polaganje klase

Upadam padobranski ali evo opet me pitalo za folder za klasu pa sam ga stavila na novi dropbox. Ne pitajte Å¡ta je unutra, znam samo da piÅ¡e klasa 750. Meni najviÅ¡e smisla ima ovaj pdf gdje je pari mi se sve pa sam ga izdvojila, ovo drugo je donja mrtva točka gornja mrtva točka,??? Dropbox klasa 750 novi link

Ako to nije to, ako neÅ¡to ne valja, ako je neÅ¡to krivo vičite. Znate da mi s palube smo sumnjivi.... :) :) :) :)

Pozdrav ekipa,

Da li je ovo vise manje sve za klasu 750 sto ima u ovom folderu ili mogu jos negdje pronaci jos materijala.
Naime sada sam na asistenutri a plan je u 10. misecu izaci na ispit u Sibeniku pa bi se volia poceti pripremati sa pravim materijalima....
A i pitanja po kojima se ispitiva nebi bila na odmet ako netko ima nesto takvo?

Pozz ekipa, evo asistentura je odradjena I sad je vrijeme da se rijesi klasu, odluka je pala na Zadar 21.03, pa bi vas zamolio, da mi kazete tko je od ispitivača zaguljen, od predmeta nagadjam da us toplinski strojevi, pomocni I elektrotehnika zeznuti, znam da se nekoc pricalo da je u Zadru najlakse polozit, Ali cujem da to vise nije tako.

Last edited:
Jel ima tko da je bio na polaganju klase 750kw u Splitu u treci misec.Ako ima ko da kaze sta se trazilo itd.
Hvala i pozdrav.

Nadi negdje tu po forumu moj post jer sam ja polagao 2012.g doli i opisa ukratko ali detaljno kako je to izgledalo.
Uvijek ti je isto i nije se nista promijenilo jer je ekipa vise manje ista sto ispituje.

Nadi negdje tu po forumu moj post jer sam ja polagao 2012.g doli i opisa ukratko ali detaljno kako je to izgledalo.
Uvijek ti je isto i nije se nista promijenilo jer je ekipa vise manje ista sto ispituje.

Hvala,mislia san jel ima neko sad sa zadnje klase da je bija.Skupia san sve materijale oa neznan jel ovo sta iman dosta staro ili sta.Inace evo iz toplinskih samo para,para i para.Zato san pita jer nema nista od drugih vrsta motora samo parne turbine u svakom pitanju.Pozdrav.

Dobar dan.
Treba mi broj od nekog pouzdanog stojara iz splita sta drzi repeticije ( strojni elementi,termodinamika,mehanika,matematika) za pomorski fakultet.
Lp

Dobar dan dragi kolege,

Blizi se klasa u Rijeci pa zanima dali je netko svjeze polagao, dali ima pitanja i dali netko u Ri drzi repeticije ilitiga pripreme.
Pitao sam na faksu i u Bakru ali su rekli da ne drze vec godinama.

Svaka koisna info je dobrodosla, hvala.

Ako netko zna kako stupiti u kontakt s gospodinom Olja Koljesnikov koji je autor svih materijala za klasu strojara koji kruže po internetu, bila bi zahvalna.

Pozdrav svima.

Evo došlo vrijeme da i ja polažem klasu za drugoga makine pa imam par pitanja. Pošto sam tek došao najzgodniji rok če biti onaj u Dubrovniku 23.09. Ima li tko iskustva, kako je u Dubrovniku?

Opčenito me zanima koliko vremena treba da bi se položila klasa. Da li je slično klasi za "Časnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim"?

Usput, gdje naći materijale za pripremu? Na temi o materijalima nisam ništa našao.

Last edited:
Pozdrav svima.

Evo došlo vrijeme da i ja polažem klasu za drugoga makine pa imam par pitanja. Pošto sam tek došao najzgodniji rok če biti onaj u Dubrovniku 23.09. Ima li tko iskustva, kako je u Dubrovniku?

Opčenito me zanima koliko vremena treba da bi se položila klasa. Da li je slično klasi za "Časnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim"?

Usput, gdje naći materijale za pripremu? Na temi o materijalima nisam ništa našao.
Traje par dana, mislim 3. Ok, su, treba znat nesto, potpitanjima te navode/provjeravaju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pozdrav svima.

Slicno kao i za casnika stroja , 3-4 dana traje ... evo ako nesto nadjes ovdje...

http://strojari.orgfree.com/moduli.html

Za dubrovnik neznam ali znam da zadar i sibenik ne traze odgovore iz knjige vec je ok ako odgovoris iz prakse sa broda.

Izvlacis po 3 pitanja pa puno igra i faktor srece.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Last edited:
Ne mogu ništa skinuti s tih linkova, dobivam Dropbox Error, 404 file not found. Nešto radim krivo, ili..?

Nula bodova. Instalirao sam i dropbox ali ne može.
Neka netko drugi pokuša na forumu jer link radi ....

U zd imas sve materijale u kopirnici blizu faksa , tako da ces vjerojatno naci i u st ili bilo di drugo.

Mada neznam koliko ti materijali znace kad ima 500 stranica ... sritno u svakom slucaju.

Napeto bude na klasi , tresu se gace do zadnjih minuta

Neka netko drugi pokuša na forumu jer link radi ....

U zd imas sve materijale u kopirnici blizu faksa , tako da ces vjerojatno naci i u st ili bilo di drugo.

Mada neznam koliko ti materijali znace kad ima 500 stranica ... sritno u svakom slucaju.

Napeto bude na klasi , tresu se gace do zadnjih minuta

Proba sam ja, stvarno izbacuje Dropbox error.

Back