Rastvorcev
New member
Pozdrav,
Da li netko mozda zna nekoga u Rijeci tko daje instukcije za klasu?
Da li netko mozda zna nekoga u Rijeci tko daje instukcije za klasu?
Jel ima tko da je bio na polaganju klase 750kw u Splitu u treci misec.Ako ima ko da kaze sta se trazilo itd.
Hvala i pozdrav.
Nadi negdje tu po forumu moj post jer sam ja polagao 2012.g doli i opisa ukratko ali detaljno kako je to izgledalo.
Uvijek ti je isto i nije se nista promijenilo jer je ekipa vise manje ista sto ispituje.
Traje par dana, mislim 3. Ok, su, treba znat nesto, potpitanjima te navode/provjeravaju.Pozdrav svima.
Evo doÅ¡lo vrijeme da i ja polažem klasu za drugoga makine pa imam par pitanja. PoÅ¡to sam tek doÅ¡ao najzgodniji rok Äe biti onaj u Dubrovniku 23.09. Ima li tko iskustva, kako je u Dubrovniku?
OpÄenito me zanima koliko vremena treba da bi se položila klasa. Da li je sliÄno klasi za "ÄŒasnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750 kW ili jaÄim"?
Usput, gdje naći materijale za pripremu? Na temi o materijalima nisam ništa našao.
Slicno kao i za casnika stroja , 3-4 dana traje ... evo ako nesto nadjes ovdje...Pozdrav svima.
Evo doÅ¡lo vrijeme da i ja polažem klasu za drugoga makine pa imam par pitanja. PoÅ¡to sam tek doÅ¡ao najzgodniji rok Äe biti onaj u Dubrovniku 23.09. Ima li tko iskustva, kako je u Dubrovniku?
OpÄenito me zanima koliko vremena treba da bi se položila klasa. Da li je sliÄno klasi za "ÄŒasnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750 kW ili jaÄim"?
Usput, gdje naći materijale za pripremu? Na temi o materijalima nisam ništa našao.
Trebalo bi raditiNe mogu ništa skinuti s tih linkova, dobivam Dropbox Error, 404 file not found. Nešto radim krivo, ili..?
Neka netko drugi pokuša na forumu jer link radi ....Nula bodova. Instalirao sam i dropbox ali ne može.
Neka netko drugi pokuša na forumu jer link radi ....
U zd imas sve materijale u kopirnici blizu faksa , tako da ces vjerojatno naci i u st ili bilo di drugo.
Mada neznam koliko ti materijali znace kad ima 500 stranica ... sritno u svakom slucaju.
Napeto bude na klasi , tresu se gace do zadnjih minuta