Pisma portala Pomorac.net iliti UPH

Volim more samo ljeti,kad sam na pla?ži,a ostalo je samo posao,prema tome mislim da nam ne treba nikakva himna.

Volim more samo ljeti,kad sam na pla?ži,a ostalo je samo posao,prema tome mislim da nam ne treba nikakva himna.

I ovo prvi puta cujen:confused:
Moj uvik govori da voli more i da ne radi ovaj posa da nezna koji bi drugi,zato uvik i govorin da njemu venama tece more a ne krv.
A sta se tice himne,to bi bija samo simbol udruge nista drugo:uzdravlje

I ovo prvi puta cujen:confused:
Moj uvik govori da voli more i da ne radi ovaj posa da nezna koji bi drugi,zato uvik i govorin da njemu venama tece more a ne krv.
A sta se tice himne,to bi bija samo simbol udruge nista drugo:uzdravlje

Pa volim i ja more,ali samo pod određenim okolnostima,ja već navigam 30 g i to mi je malo dosadilo,u francuskoj sa toliko navigacije odu u penziju,i to dobru,a koliko tvoj naviga Spu?žvasta?

Dođe moj Marenos svima koji duže plove, pogotovo kad dođu žena, dica. Od prijateljice muž plovi 15 godina, dojadilo čoviku i dobije posal u jednoj privatnoj firmi koja popravlja brodske motore. 4 miseca je tu radija i opet otiša na brod. Ne zato šta mu drago more, nego triba živit i preživit, pogotovo u današnje vrime. A kad si navika na neku lovu teško ti je pasti na manje.

zaludu me svitovala mati kad san tija poć na more
sve ća uzme nikada ne vrati niti jude nit vapore
zaludu je govorija ćaća to je kruv sa sedan kora
puno posla a nikakva plaća nek ne ide ko ne mora
zaludu je govorila cura pustiti me nije tila
a ća mogu odniče me bura bez vesala i kormila
OVO JE NAŠA ISTINA

flores,evo rici pjesme JO?  MALO:

Sve bore z moga lica
A i čekaju te dica
Jo?? malo
I kad bura puhat stane
I kad jugo pita za te
Jo?? malo
Sve nevere tog ?života
Ko feral ova lipota
Jo?? malo
Ja te čekan z borun vi??e
Dokle more libar pi??e
Jo?? malo

Refren:
Da ni bilo te ljubavi
Ka nas je dr?žala
I moje molitve bogu
Od kraja do kraja
Kad san zapalila sviću
Da se za te molim
Čulo se j kroz noć:
ja te volim, ja te volim
I svu mladost ča san dala
Svu pokoru moru krala
Jo?? malo
Nisi znal ni da san bela
Matrikula nan ?život zela
Jo?? malo
A ni ??oldi nikad dosti
? kroplju već i na??e kosti
Jo?? malo
Pa da bar jo?? neka leta
Ova du??a nan procveta
Jo?? malo
Da ni biloâ??

Tekst : Mirjana Bobu??
Glazba : Alan Crnković
Izvodi: Karin Kuljanić i Klapa Vinčace
Aran?žman: R. Grubi??ić

I jos nesto - ako vec triba pisma : Od mora do mora kraj brodskog motora - sta piva Ban.Tako san se i ja vozija ka kufer po debelin morima - st by i fwe. A niki makinjisti su bili dobri u navigaciju, sad ce Finistera, sutra je Malacca... A bice bili odlikasi u zemljopis?;)

Krenuli od pisme pa dosli do razno raznih prica....a covik je lipo pita samo za pismu....najboje da svak piva svoju,napravit cemo festival lipo pa ko skine prvo misto imat ce cast,i tako svaku godinu...:hihi:hihi:hihi

Back