Obavijest svim forumasima

Dalmos

New member
Dragi clanovi foruma. Evo vidim da nas se skupilo vec oko 150 clanova i vec su pocele price kome je bolje i pripucavanja na razne nacine. Nemam nista protiv pripucavanja ufino i pomalo, ali vas ovim putem molim da se ne izrazavamo grubo i ne potcjenjujemo jedan drugoga. Jer nije bitno ko sta radi na brodu ovaj forum je namjenjen za sve nas a ode nas fala bogu ima iz svakog kutka svita i s raznih poslova. Do sad su se brisali postovi koji su bili vulgarni i napadacki nastrojeni a od sad cemo poceti diliti kartone. Ovo nije nikakva prijetnja nego samo da se zna, jer forum je pocea vec pomalo liciti na Jadran brod a to mi necemo dozvoliti.Nadam se da cete shvatiti moje upozorenje................... Unaprid hvala i zelim vam ugodnno druzenje na nasem forumu.

Sla?žem se. Bez moderiranja nema ?života.

Uvijek će biti onih frustriranih, :udriglavom koji vide svijet samo iz svoje perspektive.
Ti isti će poku??ati nametati svoje stavove drugima.
Moderatori, samo naprijed. :uzdravlje

Tek san se regisrtira i mislija san da podcjenjivanj ujopće nima. Bar ne na forumu. Problem je ??ta se i na brodu ljudi podcjenjuju, a jedan bez drugoga nemogu opstat pogotovo ??ta je posade sve manje. I koje taj da se fali? Čime?:uzdravlje

evo ja sam jucer otkrio ovaj site i stvarno mi se svidja ideja da se tu nadjemo i podjelimo iskustva i ako mozemo pomognemo jedan drugom
pa zato ne bi bilo lose kad bi uspjeli izbjeci ta prepucavanja i druga sranja i pomozimo si medjusobno jer nam nitko drugi nece pomoci
:uzdravlje

ukrcaj

ukrcaj

dan pomorcima.molim vas agenciju koja ukrcava motoristr i timunjere da je placa ok.tahvaljujem:uzdravlje

dan pomorcima.molim vas agenciju koja ukrcava motoristr i timunjere da je placa ok.tahvaljujem:uzdravlje

evo za timunjera se mozes javit u jadroplov, placa ti je 1950 usd plus postotak koji ti nadodaju svaki mjesec tako da usklade sa tecajem kao da je dolar 5.35 kn
npr. u ozujku je taj postotak bio 17%
pa ti vidi jel ti odgovara, a znam da im uvik fali posade

Baniranje

Baniranje

Eto samo da se zna da je pao i prvi ban. Znan da ce nekome biti drago a nekom ne ali gospodin pod nadimkom DPMaster je svoje od Masteria na ovom forumu. Na njegovu zalost nece se moci prijaviti ni pod drugim imenom jer pratimo njegovo kretanje. Mislim da javno vridanje nije dopusteno ni u koju svrhu, a doticni gospodin je javno vridao. Stoga DPMasteru bilo nam je drago biti s tebom ali ovo ocito nije forum za tebe i zelim ti sve najbolje u zivotu ali se naseg foruma ostavi na miru.

kakve su to staljinističke metode ?
??ta sa onim da će bit prvo kartoni ?
a moga si dat i vremensku kaznu ?
i sanader je oprostija ministru vanjskih poslova, jo?? je reka da se dr?ži biblijske ko je bez grija nek se itne kamenom, ajde smanji kaznu na uvjetnu i ajde u konobu na :uzdravlje

Vec smo naglasili dalmos i ja da ovdje nezelimo napravit jadranbrod forum.Kulturne rasprave su normalne boze moj ali sada ic vrijedjati jer netko ne dijeli misljenje sa tobom onda stvarno ...

Vec smo naglasili dalmos i ja da ovdje nezelimo napravit jadranbrod forum.Kulturne rasprave su normalne boze moj ali sada ic vrijedjati jer netko ne dijeli misljenje sa tobom onda stvarno ...

daj opusti se, vidi?? da se ??alim , aj navrati na chat (samo nas nemoj banirat) pa ćemo :uzdravlje

Baniran

Baniran

Baniran je zato sta je po forumu pisao izreku " Nabijem te nakurac" a ja osobno kao i Admin mislimo da takva psovka nema sta ode raditi. Ko se slaze slaze a ko ne isto je Master je osa i sve mu najbolje zelimo u zivotu

Baniran je zato sta je po forumu pisao izreku " Nabijem te nakurac" a ja osobno kao i Admin mislimo da takva psovka nema sta ode raditi. Ko se slaze slaze a ko ne isto je Master je osa i sve mu najbolje zelimo u zivotu

To !! Dobra mri?ža na filteru. Ako smo cigani nismo ??oferi - reče cigo !!!! A grobničani bi rekli : sakakovih nas je ! ( volin na??u čakav??tinu, sku?žajte, ča će te ! )

Back