direktna komunikacija sa satelitom isto ka i auto navigacija
Ma to je najbitnije.PA to je kao da mi netko pokusava objasnit strojarstvo bez parnog stapnog stroja.
Pa da sve zvijezde padnu s neba to bi i dalje bilo u nasem skolskom programu jer jednostavno drugacija ne znaju.[/QUOTE
Frankie, parni stapni stroj se i danas uredno ugradjuje (cargo stripping pumpa na tankerima).
Ma to je najbitnije.PA to je kao da mi netko pokusava objasnit strojarstvo bez parnog stapnog stroja.
Pa da sve zvijezde padnu s neba to bi i dalje bilo u nasem skolskom programu jer jednostavno drugacija ne znaju.[/QUOTE
Frankie, parni stapni stroj se i danas uredno ugradjuje (cargo stripping pumpa na tankerima).
Pa i zvijezde su jos uvik na mistu.Prognoza za vikend kaze da sunceve oluje nema na vidiku.Ajde sad mozes mirno spavat.
Pa i zvijezde su jos uvik na mistu.Prognoza za vikend kaze da sunceve oluje nema na vidiku.Ajde sad mozes mirno spavat.
Nije problem u zvijezdama, veci je u tome sto se prica o prevelikome stjecanju znanja. Sto, da nebi mozda mozak uskuhao, pa se koristi ona "manje je vise"? Sto se tice moga sna, naprotiv, lako stivo me opusta pred spavanje.
... Sto se tice moga sna, naprotiv, lako stivo me opusta pred spavanje.
Onda se radje ostavi parnog stapnog stroja ako mislis mirno spavat.