• Raspored Ispita

Materijali za pripremu klase Drugi časnik stroja 3000 kW UNLIMITED

cyberx85

New member
Pozdrav svima,

Molio bih ako tko ima kakav link sa materijalima za polaganje kase 3000 kW UNLIMITED. Prije sam nailazio na razne linkove ali nažalost sada ne mogu ništa pronaći. Svaka pomoć je dobrodošla. Knjige, skripte, primjeri, sve je dobrodošlo. Hvala

Pozdrav svima,

Molio bih ako tko ima kakav link sa materijalima za polaganje kase 3000 kW UNLIMITED. Prije sam nailazio na razne linkove ali nažalost sada ne mogu ništa pronaći. Svaka pomoć je dobrodošla. Knjige, skripte, primjeri, sve je dobrodošlo. Hvala
Neznam u kojem si gradu , u zd imas sve u kopirnici blizu faksa ...

Ja mislim da ja imam te materijale pa javim ako iskopam sto.

Slučajno sam našla ovu stranicu (googlala sam "materijali za klasu 3000") i ovo mi je izbacio kao prvi link. Nisam strojar, ne znam jeli pomaže išta niti čija je stranica....

Pozdrav, hvala na linku. Ima svakakvih materijala, nisam ništa konkretno napisao jer još nisam detaljno istražio. Naravno prelistati ću sve i vidjeti što će biti od pomoći.

Hvala
Biti ce ti sve od pomoci jer su tamo svi materijali i za ppop i za klasu , mozda je nesto sitno izmjenjeno npr engleski na klasi a ostalo sve imas i pitanja i odgovore.

Na klasi samo triba biti sritne ruke kad se pitanja izvlace.

Biti ce ti sve od pomoci jer su tamo svi materijali i za ppop i za klasu , mozda je nesto sitno izmjenjeno npr engleski na klasi a ostalo sve imas i pitanja i odgovore.

Na klasi samo triba biti sritne ruke kad se pitanja izvlace.

Hvala, evo PPO privodim kraju u Rijeci. Jos 20-tak dana. A za klasu bumo vidjeli onda. :-)

Dobar dan ekipa,

zanima me da li netko ide na Klasu Drugi časnik stroja 3000 kW unlimited 19.11. u Zadru i da li imate neka saznanja kako izgleda ispitivanje.

Lp [h=1][/h]

Moze li mi tko pomoći kako ću skinuti pitanja za klasu drugi časnik 3000 i više š stranice brodostrojari posebni program za odrasle osobe

Tu više nema odgovora
Odgovori puno niti ne pomazu kad je previse pitanja...

Ne triba se previse pripremati , triba biti samo sritne ruke i ne blokati ispred komisije , ako neznas odgovor uvjek mozes po prijasnjem iskustvu objasniti odgovor.

Da dobro, ne treba "bubati napamet" slažem se, ali ima pitanja koja su više teoretska nego praktična, u svakom slučaju treba malo proči po tim odgovorima, ne možeš doći samo tako ispred njih.

Back