micamaca85
New member
Trenutno imam mogucnost birati gdje mogu ici raditi, ili na grcki Louis cruise line ili MSC? Sta vi ljudi kazete.....Upomoc

KORČULANI;64085 said:udriglavom
nebi se na tvom mistu puno dvoumija-MSC
Sad sam se cula sa zenom iz agencije i ovako stoje stvari ... Kod grka imam placu 600 eura +5% od svega sto napravim+tips.......a na msc 500 usd + % ako napravim target,iako neznam sta to znaci....kod grka plovim mediteranom i ugovor mi traje samo do 10.mjeseca dok traje sezona, i ako budem zadovoljavala mogu dobit ugovori i po zimi .....za msc je rekla da su srezali place i da vise zaposljavaju azijate jer su jeftinija radna snaga te da mi ona toplo preporuca grke jer tog covjeka poznaje osobno.... e sad sta vi na to kazete.....![]()
Prije svega ne otvaraj nove threadove za ista pitanja o svom zaposlenju.
Ti na brod ides da steknes iskustvo i da posli mos rec iman iskustva i birati di ces ici jer NIKO ama bAS NIKO se nije obogatija niti nesto puno zaradia na prvom brodu pa neces ni ti. Stoga draga moja razmisljaj i da ti je MSC poznata firma u svitu koja ce i vjerovatno posli otvoriti vrata u druge firme a ti Gregi mi ne mirisu na dobro ( mozda se varam ) a i sigurno su manje poznati od MSC-a. Jedino ako nije Celebrity cruise line koji je sad vec pod RCCL-om a koliko sam skuzio ne radi se o njima
Eto to je moje misljenje a odluku MORAS doniti sama
OVAKO da rijesimo nesto odmah.....JA SE NISAM NI MISLILA OBOGATIT NA PRVOM BRODU! A mislila sam da sam na pravom mjestu di mogu skupit sto vise informacija i tudjih iskustava, i apsolutno nebi ni dozvolila da neko odlucuje umjesto mene....Zato ako neko ima zelje i volje da razmjeni iskustva i informacije,ja molim za pomoc,znam da sam dosadna, al ne zaboravite da je i vama nekad bio prvi put na brodu!!!!!!!
Ja sam ti htio pomoci ali si ti to shvatila kao da sam ti drzao predike stoga samo ti pitaj jer zato forum i postoji ali od mene vise odgovora neces dobiti. Hvala na ugodnom druzenju do sad ali mi smo nas razgovor zavrsili i ja sam ti pomogao koliko sam mogao ali sam misljenja da ti to nisi shvatila kako sam ja htio zato je najbolje da iz ovog threada Dalmos out and over![]()
Sve najbolje na brodu na koji god se odlucila zelim ti od srca