Jan de nul pitanje

nije luda kuca vec promijena politike poslovanja
prije je postojao famozni stby od 45eur i vise po danu

sad salju kuci manje vazne pozicije i uzimaju ih nazad kad im zatreba...

cisto promijena politike poslovanja sta u ovim trenucima igra

ali dignit ce se market opet pa ce bit kukanja jer naj jaci ljudi s malo mota i volej ce ic ca za boljim
pa ce opet bit drz nedaj
sve s eokrece zad je hebiga na drugu bandu...

Koliko je meni poznato, otkaze su dobili ljudi sa godinu ili manje staza na firmi, redom treci (apprentice) makine/palube.
Barem se tako prica kod mene...

Koliko je meni poznato, otkaze su dobili ljudi sa godinu ili manje staza na firmi, redom treci (apprentice) makine/palube.
Barem se tako prica kod mene...

Otkazi su otkazi nebitno kojem ranku, i ti ljudi imaju obitelji...

koje telefone koristite dali Askom na brodovima???
mislim na internu liniju trebam narucit slican sistem za sebe a zoboravio sam sta je bilo..

koje telefone koristite dali Askom na brodovima???
mislim na internu liniju trebam narucit slican sistem za sebe a zoboravio sam sta je bilo..
Tocno, ascom..
bea02ca26c73e7d7fa280b98ee0101c5.jpg

Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk

Pozdrav! Relativno sam novi na forumu..2.časnik na plinašu, zanima me kakve su šanse ovdje za upast,ako netko ima kakvu korisnu informciju, savjet, sve je dobrodošlo. Zapravo tražim nešto s manjim ugovorima, da se maknem s plina, problem je jedino što nemam baš iskustva na offshoreu,al DP položen. Pa bi me zanimalo što u JDN gledaju kao kriterije pri odabiru..Hvala!

Ovisno na kojoj vrsti broda zavrsis, sa DP iakustvom bi mogao uz malo srece na njihove cable lay ili stone dumpere, uz malo manje srece ides na hopere ili cuttere.. A tamo se trazi "profficiency in showel handling", "chipping team leader-senior", "certificate in large scale impact tool handling - one handed edition" i jos par..

Salu na stranu, JDN je jako sarolika firma, za hrvatske oficire palube je puno tezi korak doci sa trgovackih brodova nego za makiniste (u slucaju hoppera ili cuttera) zbog mentaliteta firme ili bolje receno, ljudi na firmi.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

@barthez
kakve su place na njihovim cable layer i stone dumperima....zanima me za 1st eng i kakav je uvjet za dobiti posal tamo...tj je dovoljno par godina iskustva na takvim brodima ili treba biti blizak ekipi u globtika

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Tocan iznos u cent ne znam, ali oko 4200 eura permanent, placa moze biti nesto veca ovisno o (visku) dana provedenih na brodu.
A o sansama za "offshore" dio JDN-a ne bih znao jer sve ovisi o potrebama i potraznji same firme, a da li onda Globtik ima neki svoj filter za ljude ne znam.
Kad si duze na firmi onda direktno Belgija zatrazi pojedinca da ode tu ili tamo (ako su ocjene dobre)

Puno hvala na odgovoru! Jel bi možda pomoglo da se prijevremeno položi / uloži u neki brevet? Možda ako postoji neki kontakt od ekipe iz glavnog ureda gdje se može pitat za savjet ?

Pomoč če ti prije svega najjviše da si dobar s nekim u Globtika pa onda sve ostalo ako očeš na nešto bolje doč na JDN.

Puno hvala na odgovoru! Jel bi možda pomoglo da se prijevremeno položi / uloži u neki brevet? Možda ako postoji neki kontakt od ekipe iz glavnog ureda gdje se može pitat za savjet ?

Pomoč če ti prije svega najjviše da si dobar s nekim u Globtika pa onda sve ostalo ako očeš na nešto bolje doč na JDN.
@Costa

Nema na cemu.. :)
Iskreno, ne vjerujem da ti breveti rade neku ogromnu razliku za upad na JDN, barem ne ako ides preko Globtika a to je za nas neizbjezan korak.
Sve na kraju ovisi o potraznji za kadrom, trenutno koliko sam ja upucen nema bas nesto puno potraznje za "offshore" kadar.. Ili su im brodovi na st by ili su pozicije popunjene.

Back