Hej hej!

Status
Not open for further replies.

pav

New member
Pozdrav svima. Odlučio sam se registrirat na ovaj forum jer želim upisati Pomorski Fakultet, Nautički smjer. Inače možda interesantno, iz Gospića sam inače, dakle s kopna a pretpostavljam da je bar 95 % pomoraca s mora. No nema veze, valjda ima još kopnenjaka koji ipak preferiraju more i ljeto im je najdraže godišnje doba. :hihi
Razlog zašto želim upisati Pomorski Faks je jednostavno zato jer je to to za mene. Kad sam se malo zagledao i zamislio o tome što želim radit, skroz sam se sumorno osjećao zamišljajući se ko nekog pravnika, doktora, poduzetnika itd... Al čim sam malo razmislio i raspitao se i o ovom, to je jednostavno bilo to.
Eto toliko. Živili. :uzdravlje

Pozdrav svima. Odlučio sam se registrirat na ovaj forum jer ?želim upisati Pomorski Fakultet, Nautički smjer. Inače mo?žda interesantno, iz Gospića sam inače, dakle s kopna a pretpostavljam da je bar 95 % pomoraca s mora. No nema veze, valjda ima jo?? kopnenjaka koji ipak preferiraju more i ljeto im je najdra?že godi??nje doba. :hihi
Razlog za??to ?želim upisati Pomorski Faks je jednostavno zato jer je to to za mene. Kad sam se malo zagledao i zamislio o tome ??to ?želim radit, skroz sam se sumorno osjećao zami??ljajući se ko nekog pravnika, doktora, poduzetnika itd... Al čim sam malo razmislio i raspitao se i o ovom, to je jednostavno bilo to.
Eto toliko. ??ivili. :uzdravlje

puno uspjeha u studiranju!

??ivio, ne brini ti ni??ta ??to si s kopna, prije nego sam ja zavr??io faks jedan profesor je i??ao u slavoniju predstavljat pomorska zanimanja tako da vjerojatno sada ima na fakultetu dosta ljudi sa kopna...

nisu ti dalmatinci izmislili pomorstvo....ako je to tvoja zelja samo naprid care....ode na forumu imas puuuuo informacija pa samo citaj trudi se i sretno s faksom a kasnije i po brodima....

nisu,ja san polu vlaj-polu bodul

Vlaji su iz predgrađa a Boduli iz grada, jel?
Ja sam......Bunjevac. Što bi to bilo po Dalmatinski? No inače sasvim fino, gradske manire, kozmopolit koji je vidio svijeta a iz ruralne sredine. Mogu di god treba i s kim god :hihi

Status
Not open for further replies.
Back