Ma skripte što oni šalju su za qrac. Ali na ETO predavanju se dobiju malo opširniji materijali i pitanja i odgovori. Samo strojarstva ima 3 Gb
Pa možeÅ¡ li staviti to negdje da vidimo o čemu se radi?!
Ja upravo čituckam jednu knjigu koja ima 3200 stranica i nekih 50 MB. Da je čitaÅ¡ studiozno, dnevno 50 stranica, treba ti dva mjeseca. Ja prođem oko 50 stranica ako sam dobre volje. Inače radi se o materiji koju sam već učio na fakultetu kroz posebne predmete. Netko sa srednjom Å¡kolom tko nije radio diferencijalni i integralni račun ne može ovo čitati, zapravo može ali će razumjeti 15% (moja procjena).
Tako sam sumnjičav prema njihovih 3 GB i kako to oni misle za 190 sati proći cijelo strojarstvo, elektriku, automatizaciju i ne znam Å¡to joÅ¡. Čuo sam čak da i engleski ispitivaju u lučkoj. Da bi razumio brodsko strojarstvo na nekoj minimalnoj osnovi trebaÅ¡ proći gradivo mehanike, tj. statiku, dinamiku, kinematiku, mehaniku fluida.., zatim termodinamiku.., elemente strojeva.., a ne bi naÅ¡kodile ni osnove kemije itd.
Ti tipovi tamo ovladali su naukom i duhovnoÅ¡ću većom nego Å¡to je bio Tesla ovladao!
To su u biti
kriminalna udruženja, i cilj im je da dam pokradu novac na lak način.
Svaka im čast.., al' daleko im kuća!
Jeben mater onom tko im je to dozvolio - ma tko bio!