aj ajvite se kad dođete ovamo. NeÅ¡to se kenja za moj faks pa bi mogao i ja lako u klupe s vama.![]()
Evo da dam najnovije inf.
Jutros sam razgovarao i receno mi je sljedece.
Ministarstvo jos nije donilo nikakve odredbe sto i kako tocno.Stoga za sada nema nista ni u Du ni u splitu niti bilo gdje drugo.Cim ministarstvo donese odredbr odma ce se ici u realizaciju.Za sada znam da ide Du i Elektro ekspert Split.
Znaci sljedecih mjesec do dva skoro pa sigurno jedno veliko nista.

Kad je izdano od strane ministarstva?
Jer ako je tako ,a vjerujem da je ,onda zaista mozemo racunati da ce ubrzo poceti.Mjesec,dva.....
11.11.2013 Sam saznao da ce se novi breveti izdavat, i onda sam pokusavao saznat kad ce pocet obrazovanje na pomorskom faksu u Rijeci.. rekli su da ce pocet u 1 mjesecu 2014. i vec onda su baratali sa nekih 200 sati i cca 20000kn..
Dal netko slucajno ima kakve novosti u vezi sa svim ovim, vidim pricate o dubrovniku, al nije moguce da ce se samo tamo odrzat.
Pise 12 miseci navigacije plus svjedozba brodskog elektricara , e sad pitanje ja imam oko 130 mjeseci u svojstvu nrodskog elektricara ali nemam nikakvu svjedozbu , znaci li to da necu moc na ispit , zna li iko?
Ovdje pise na kraju,tecaj + ispit.......
To se misli na ovaj ubrzani tecaj vjerojatno?
Dali ima ikakvih informacija za Split,gdje i kada?
Radi se na sve strane oko toga... bit će brzo
U Splitu ti je u Diversa,traje oko 160 sati ali ne znaju kad će krenit s tim...