• Raspored Ispita

El.tech.officer - ETO - Dodatna edukacija !

A sta je najgore pita me doticni gospodin ( UNIDU ) dok smo razgovarali preko telefona, onako s velikim upitnikom u glavi, vidit ce mo koliko ce biti zainteresiranih.
Kao nije siguran u zainteresiranost.....
Majko mila pa oni kao da nisu upoznati s stvarnim stanjem......

Jesu oni upoznati ali nisu ljudi jer vecina ljudi ne vodi brigu o brevetima dok god firma ne pita kad ce...

aj ajvite se kad dođete ovamo. NeÅ¡to se kenja za moj faks pa bi mogao i ja lako u klupe s vama. :confused:

Hmmm... Ovo je i meni upalilo neku lampicu u stražnjem kutku mozga... Ja imam zavrÅ¡en pomorski faks po starom programu BEEE dvije godine, odnosno ViÅ¡u pomorsku. Valjda će to proći bez dodatne edukacije, ili ipak samo ovi novi po Bolonji???

Ako srednjoÅ¡kolsko ili visokoÅ¡kolsko obrazovanje elektrotehničkog smjera iz stavka 1. ovog članka ne obuhvaća sadržaje sukladno programu iz dijela A-III/6 STCW Pravilnika odnosno iz Priloga A5 ovog Pravilnika, pomorac je dužan zavrÅ¡iti posebnu izobrazbu sukladno programu iz Priloga E.
Prilog E:
Brodska elektroenergetika 80 sati
Brodska automatika 60 sati
Brodsko strojarstvo 50 sati

A5:
A5 – Osposobljenost za časnika elektrotehnike (STCW III/6)
A5 prilog je povelik..pa pogledajte u pravilniku

11.11.2013 Sam saznao da ce se novi breveti izdavat, i onda sam pokusavao saznat kad ce pocet obrazovanje na pomorskom faksu u Rijeci.. rekli su da ce pocet u 1 mjesecu 2014. i vec onda su baratali sa nekih 200 sati i cca 20000kn..
Dal netko slucajno ima kakve novosti u vezi sa svim ovim, vidim pricate o dubrovniku, al nije moguce da ce se samo tamo odrzat.

Evo da dam najnovije inf.
Jutros sam razgovarao i receno mi je sljedece.
Ministarstvo jos nije donilo nikakve odredbe sto i kako tocno.Stoga za sada nema nista ni u Du ni u splitu niti bilo gdje drugo.Cim ministarstvo donese odredbr odma ce se ici u realizaciju.Za sada znam da ide Du i Elektro ekspert Split.
Znaci sljedecih mjesec do dva skoro pa sigurno jedno veliko nista.

Evo da dam najnovije inf.
Jutros sam razgovarao i receno mi je sljedece.
Ministarstvo jos nije donilo nikakve odredbe sto i kako tocno.Stoga za sada nema nista ni u Du ni u splitu niti bilo gdje drugo.Cim ministarstvo donese odredbr odma ce se ici u realizaciju.Za sada znam da ide Du i Elektro ekspert Split.
Znaci sljedecih mjesec do dva skoro pa sigurno jedno veliko nista.

Dobra stvar je sta su izdali iz Ministarstva sta tko treba imati da drzi nastavu.
Bit ce to skoro. Pomalo neka jos malo prodje ova ludost oko security breveta pa cemo polako naprid.

:hihi

Kad je izdano od strane ministarstva?
Jer ako je tako ,a vjerujem da je ,onda zaista mozemo racunati da ce ubrzo poceti.Mjesec,dva.....

11.11.2013 Sam saznao da ce se novi breveti izdavat, i onda sam pokusavao saznat kad ce pocet obrazovanje na pomorskom faksu u Rijeci.. rekli su da ce pocet u 1 mjesecu 2014. i vec onda su baratali sa nekih 200 sati i cca 20000kn..
Dal netko slucajno ima kakve novosti u vezi sa svim ovim, vidim pricate o dubrovniku, al nije moguce da ce se samo tamo odrzat.

ja sam danas zvao pomorski fakultet u ri i rekli su mi da trebaju dobit potvrdu od ministrstva i da se javim kroz nekih 15 dana :O??

Evo bio u kapetaniji,pa ako netko nije dovoljno upućen,tu je

Evo bio u kapetaniji,pa ako netko nije dovoljno upućen,tu je

Ovdje pise na kraju,tecaj + ispit.......
To se misli na ovaj ubrzani tecaj vjerojatno?
Dali ima ikakvih informacija za Split,gdje i kada?

Ovdje pise na kraju,tecaj + ispit.......
To se misli na ovaj ubrzani tecaj vjerojatno?
Dali ima ikakvih informacija za Split,gdje i kada?

Da to ti je ubrzani tečaj. Ne znam za Split, ali vjerojatno kao i posvuda..joÅ¡ se čeka,trebalo bi biti ubrzo spremno

Back