innuendo_st1
New member
Nikola da moze predava bi i zubotehniku, al je super profa, pun je volje to je najbitnije 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
kad bi i drugdje u svijetu procedura za dobivanje ETO breveta bila ista kao u hr, placa za ETO-a bi 01.01.2017. isla na 20 k$ obzirom da bi ih trazili svim mogucim uredjajima a njih naci dovoljno ne bi se moglo... ali mi se cini da sve sto ce se dogoditi je to da ce drasticno pasti udio nasih struja na brodovima (dok ne podmire apetite za dolarima nasih kvazi ucilista tj onih koji ih tako programiraju), a vidjet cete kako ce ucilista odgovoriti povecanjem cijene na navalu krajem ove godine...
Zasto u Sloveniji mozes dobit ETO brevet samo sa srednjom skolom? Barem mi tako kaze jedan kolega...

I kad tražiÅ¡ "zaÅ¡to?" od onog panćofara Å¡ibenskog u Zagrebu dobijaÅ¡ stalno answerback "odsutan do petka"
Last edited by srelec; Today at 01:43 PM. Reason: gavro me cini ludim
hahaha
kojeg petka? To je valjda isto ona sta sam vidio reklamu na jednom kafiću di pise "od sutra sve besplatno"
alan ford je mala beba za nasu domovinu... 'oces hrana, ces benzin ces breveti ces dobro vino... Sve je jeftinije krenes li na sjever jug zapad ili tamo gdje sunce sja... Pa do kad??? Parkirao danas ispred plodina pa gledam malo... Otkud vama bre pare za sve ove aute sta vozite narode moj???
strojari I nauticari danas do najvisih pozicija dolaze putem indenticnog kursa ali osjetno skupljeg tj jednako pancofarskog kursa
:
puno teze mi je palo nanovo polaganje slusanje predavanja za stcw ispite koje su vec polagani
:
Ti u ovoj temi dodes ko Vasco Brkic neki dan u Otvorenom....
puno teze mi je palo nanovo polaganje slusanje predavanja za stcw ispite koje su vec polagani pri Royal Navy ili US Coast Guard tj slusani kod petrofaca,falcnutec ili TRX Education ...