• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Chief off. license

dbosolt

New member
Pozdrav ekipo

da li mozda netko od vas zna koliko tocno trba imati navigacije kao OOW da bi se moglo pristupit ispitu za Chief Officer, i koliko se navigacije kao OOW treba imati da bi nse produzili breveti mislim na ove osnovne
Jos nesto, da li se za Chief Officera traze jos neki dodatni breveti, osim ovih koje se traze za OOW.
Vec sam se raspitivao ali nitko mi nije dao konkretan odgovor
Unaprijed zahvaljujem

Za Ch off ispit moras imat 12 mjeseci navigacije kao OOW...
A za ostale brevete 12 mjeseci u periodu 5 godina...
Ako nisu sta minjali...
Zovi Diversa i pitaj... Lastan je trenutno nedostupan... :rolleyes:

CO

CO

Tribas imati advance arpa, uvik ti bude par dana prije CO ispita. Triba imati 12 miseci navigacija ka OOW. a sve drugo ti je isto.
Ali vidim puno puta ova slicna pitanja na forumu, ljudi moji, uzmete telefon, zovnete kapetaniju i oni vam sve recu. Ode mozete dobiti puno informacija,koje i ne moraju biti tocne.
Pozdrav...
:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Tribas imati advance arpa, uvik ti bude par dana prije CO ispita. Triba imati 12 miseci navigacija ka OOW. a sve drugo ti je isto.
Ali vidim puno puta ova slicna pitanja na forumu, ljudi moji, uzmete telefon, zovnete kapetaniju i oni vam sve recu. Ode mozete dobiti puno informacija,koje i ne moraju biti tocne.
Pozdrav...
:udriglavom:udriglavom:udriglavom

triba jos adva.medical i triba ima zavrsen fax,ili oni ubrzani tecaj,(i sa papirom koji ti fakultet da )mozes izac sa tim.

Back