Evo od gosp.Antunovica link... ima 20 otvorenih pozicija.
Ukratko mogu reći da je meni dolazak na Chevron bio velika promjena jer sam iÅ¡ao na permanent pay i to mi je bilo bingo...a prijaÅ¡nja kompanija je bila katastrofa u svakom smislu...sada osjeÄam da sam se predugo zadržao jer znam dosta mlaÄ‘e ekipe koja je sa prvim avancamentom otiÅ¡la dalje...
Ima papirologije, istina. Ugovori su 3 i pol mjeseca tako da vas ne zavaravaju s tim da je manje. Uglavnom ne manje od 3 i ne više od 4 mjeseca. Ideš na duplu plaću ako pređeš 4 mjeseca. Za svaki mjesec na brodu juniori dobivaju 22 dana slobodno, prvi plaube i makine 26 dana a Capt/C/E 28dana iako su oni back to back.
Ima joÅ¡ nekih povlastica jer nakon probnog perioda od 6 mjeseci dobivaÅ¡ neki mirovinski plan Å¡to ti uplaÄuju u fondove i dionice, te imaÅ¡ opciju njihove Å¡tednje gdje te prate sa 5% osnovice od plaće Å¡to je oko 60% iznosa cijele plaće.
Makina radi 8-17
Paluba bi isto trebala i uglavnom je u zadnje vrijeme za dnevni rad il ti ga Daymans. Watchmans van gvardija overtime 2-3 sata, ili u to vrijeme radiš development za sljedeći rank.
Znaju prebaciti ljude na plin ali nemam pojma kako je tamo iz prve ruke ali navodno je med i mlijeko

Ako nemate ništa u ponudi ili ništa bolje isplati se probati. Ima dosta ekipe koja je otišla, uglavnom Iraca koji bi zamazali matrikulu i onda se na temelju iskustva sa Major Oil Company probijali dalje. Neću lagati i da ja razmišljam o tome da idem dalje...
Avancamenti su spori. Ali sve u svemu dobra kompanija. Bonus godiÅ¡nji uglavnom oko iznosa jedne osnovice cijele plaće ...dakle 60% onoga Å¡to primate mjeseÄno. Navodno im fali ljudi ali opet to su sve neprovjerene glasine...
Nadam se da sam nekome bar malo pomogao.
Lijep pozdrav