Chat - Instaliran

ma postoji kao modul koji moze pokazivat tko je na chatu a da se ne ulazi na chat.Ali on je napravljen za stariji model te skripte i .... dalje zakljucite sami :D

Ali da recem odmah.Nije chat mjesto gdje cete razglabat o temama pomoraca vec ak ste naprimjer ko dalmos cesto u gvardiji da se malo zabavljate vec kak znate :hihi

Ali da recem odmah.Nije chat mjesto gdje cete razglabat o temama pomoraca vec ak ste naprimjer ko dalmos cesto u gvardiji da se malo zabavljate vec kak znate :hihi

ma nemoj, a ko će onda vodit brigu o brodu? ne smi?? posadi popu??tat jer će?? na kraju i ti i brod popu??it :), oni na brodu neka rade ono za ??ta ih plate a mi ćemo :uzdravlje

a jebate ljudi sta Vi radite.Evo svako jutro kad se dignem pokusam uc u chat i cim otvorim vrata ona ispada pilotina pa brzo zatvorim da se ne udavim.
Nagradno pitanje je ko pila tamo????

pa onoliko.Ja znam da ima ljudi sta znaju upilat ali ovoliki kamioni pilotine su ipak previse.
A da povedete akciju "Razotkrijmo uljeza"?

A imaju neki kada su došli iz Šumarije di su godinama radili na cirkularu, i sad nastavili pilat...

Back