jpralija New member Aug 13, 2014 #1 Ekipa imam 6 miseci navigacije i tribam odslusat D17. Jel ko zna di mogu polagat zva sam u ST, SI, ZD nema nista ako ko zna pomoglo bi mi, hvala!
Ekipa imam 6 miseci navigacije i tribam odslusat D17. Jel ko zna di mogu polagat zva sam u ST, SI, ZD nema nista ako ko zna pomoglo bi mi, hvala!
N nautical1911 Member Aug 13, 2014 #2 jpralija said: Ekipa imam 6 miseci navigacije i tribam odslusat D17. Jel ko zna di mogu polagat zva sam u ST, SI, ZD nema nista ako ko zna pomoglo bi mi, hvala! Click to expand... Probaj u rijeku Ja san gori polaga Nema ti nikakve dkritpe Pita te vecinom osnovne Pozdrav
jpralija said: Ekipa imam 6 miseci navigacije i tribam odslusat D17. Jel ko zna di mogu polagat zva sam u ST, SI, ZD nema nista ako ko zna pomoglo bi mi, hvala! Click to expand... Probaj u rijeku Ja san gori polaga Nema ti nikakve dkritpe Pita te vecinom osnovne Pozdrav
jpralija New member Sep 29, 2014 #4 Ako kome triba D17 Libar organizira ovaj tjedan predavanja....konacno