sta si to po 2 dnevno minja
dobra ti je produkcija![]()
mislin da je 4 ure po motoru sasvin dobro,tribalo je to brzinski napravit jer smo spojeni sa platformon,2 motora u 3 dana,ma bitno da je kapo sritan.
evo bas gledan ovi novi modeli sprica su se pocele proizvodit u 4 misecu 2011
koja je to vrsta broda ? (AHTS , PSV ...)
ekipa aj malo vi iskusni koji ste bili ili jeste na ovin motorima,malo ako imate koje ""pohvale""
pa da napisete,jer ovo sto ja odi iman nebi pozelija ni neprijatelju,sprice,pumpe,ulje,dimi,itd itda nema godinu dana motor tj nema niti 6000uri.

...tribalo je to brzinski napravit jer smo spojeni sa platformon,2 motora u 3 dana,ma bitno da je kapo sritan...
Da tako je dobro si me podsjetio...prethodno, u mom prvom komentaru na ovu temu sam spomenuo spravu za brusenje tj tokarenje samo se nisam sjetio imena...to je taj Chris marine..samo lose iskustvo imam sa tim, netko je prije na jednom brodu gdje sam bio to koristio da bi kasnije imali problema. Ventili su blokavali u otvorenom polozaju radi nakupina karbona izmedju ventila i vodilica...razlog je bio "nepogodjen" ili neprecizno postavljen kut pri tokarenju! I da nije mislim da je jako tesko postici preciznost tokarenja sjedista sa ovim alatom u brodskim uvjetima pri tom mislim na vibracije. Velika je razlika kad to netko napravi na kraju u radioni, dovoljna za potrebnu preciznost koja je jako vazna. S obzirom na frekvenciju skidanja glava koja je ako se ne varam za ovaj motor 8000 radnih sati za Top overhaul ili pri major overhaulu na 16000 sati nije greda ako se utrose 2 ili 3 dana vise i da se posao napravi rucno. Jedna osoba u jednom danu moze sredit barem 1 ipo glavu dnevno sto su 3 glave u 2 dana...pod pretpostavkom da imas set rezervnih glava pa da ti nije presa.