ETO ispit - Rijeka - 2019

no_one

New member
Pozdrav ekipa,

Traže se još 2 ili više kandidata za organiziranje ETO ispita u Rijeci!

Trenutno nas je troje, a rekli su da je za organiziranje ispita potrebno minimalno 5 ljudi.

Rečeno mi je da kada se skupi 5 kandidata organiziraju ispit kroz 7-10 dana ,a navodno da su malo i spustili kriterije za prolaz jer je ekipa masovnu bježala u Split to riješavat.

Planira li netko uskoro polagati to u Rijeci ?

LP

Pozdrav ekipa,

Traže se još 2 ili više kandidata za organiziranje ETO ispita u Rijeci!

Trenutno nas je troje, a rekli su da je za organiziranje ispita potrebno minimalno 5 ljudi.

Rečeno mi je da kada se skupi 5 kandidata organiziraju ispit kroz 7-10 dana ,a navodno da su malo i spustili kriterije za prolaz jer je ekipa masovnu bježala u Split to riješavat.

Planira li netko uskoro polagati to u Rijeci ?

LP

Momcine kako napreduje stvar? Ima li kakvog datuma?
Posto ste najfriskiji mozete li pliz staviti sto je sve potrebno za prijavu ispita u Ri? Moram poslat zenu a ako je one azdaje naljute grlo ce im moja zenica iscupati...ali mi onda vise nece htjeti obavljat takve stvari...

Ispit će se održati kada se okupi minimalno 5 kandidata, od sljedćeg tjedna nas je 4 ,te fali još jedan kandidat

jeremija Kada ćeš ti prijaviti ispti ?

Ima li još netko da planira prijavit ?

Aihmeee a ja se iskrcao 4 dana prije konca da bi stigao u Split 11,12.03... ETO kad je losa komunikacija... Zna li netko u koliko sati pocinje egzaminacija doli?

Obavjest:

- Skupio se dovoljan broj ljudi za organiziranje ispita, trenutno se okuplja komisija
- Ispit se planira krajem ožujka / početkom travnja

LP

Back