Elektro Ekspert

akac

mladi struja
Zanima me dali je tko bia kod njih na ikojem tečaju.mene zanima HV course ,kakvi su tečajevi itd ?:)
Zva sam gosp.Å egvića ,cijena 1300 eur i tek za mjesec dana ima slobodnog mista:D

Zanima me dali je tko bia kod njih na ikojem tečaju.mene zanima HV course ,kakvi su tečajevi itd ?:)
Zva sam gosp.Å egvića ,cijena 1300 eur i tek za mjesec dana ima slobodnog mista:D

Bio sam ja na HV tecaju..traje 3 dana ovisi koliko ljudi ima. Nista komplicirano,predavac je ok..covijek profesor i prije chief el. radi se teorija i prakticno..nakraju ima test koji nije uopce tezak..lijepo je ponovit sve.

Bio sam ja na HV tecaju..traje 3 dana ovisi koliko ljudi ima. Nista komplicirano,predavac je ok..covijek profesor i prije chief el. radi se teorija i prakticno..nakraju ima test koji nije uopce tezak..lijepo je ponovit sve.

Zahvaljujem moj čovik na odgovoru,reka je da će zvat za termin kad ima :D

Ne virujem da je gosp Segvic profesor
ali sam siguran da ima strasno puno prakticnog znanja i primjera
i sta je najvaznije u stanju je to prenjet na druge(naravno na one koji hoce i mogu to prihvatit;)
inace jedan od najiteligentijih/sposobnijih ljudi u svojoj generaciji

bia je na rccl dok vecina nas to nije ni znala da postoji(primjera radi od njega sam cua prvi put za to cudo)

Ne virujem da je gosp Segvic profesor
ali sam siguran da ima strasno puno prakticnog znanja i primjera
i sta je najvaznije u stanju je to prenjet na druge(naravno na one koji hoce i mogu to prihvatit;)
inace jedan od najiteligentijih/sposobnijih ljudi u svojoj generaciji

bia je na rccl dok vecina nas to nije ni znala da postoji(primjera radi od njega sam cua prvi put za to cudo)

Je, on je predavac... i to odlican...
Zanimljiv, onako bas zaokupi paznju ljudi, i svako ko ima viska te novce, ja toplo preporucam da ode tamo i polozi to, pogotovo jer je licencirano, i ne triba ic po raznim vukojebinama da se polozi!

Bija san na dva tecaja kod njih i stvarno svaka cast vrhunski odradeno. Grupe su bile male po 4-5 ljudi tako da se predavac posvetija svakome od nas i lipo sve objasnija...i ka sta ste rekli jos je sve licencirano i sta je najbolje od svega tu je u nas...

Da li za taj HV vridi moje iskustvo rada u trafostanicama i na dalekovodima 10-35 kilovata...i certifikat dobiven U HEP-a di radim 18 godina

Back