Diverso...

getanin

New member
Lipi moji zanima me jedna stvar u vezi prekvalifikacije.Naime,odlučija san se prekvalificirati i to u Diversa u Splitu.
Sad me zanima jeli ko zna da li postoji razlika kakva između Diversa i srednje pomorske Å¡kole,mislin hoćeli mi se gledat drugačije prilikon zapoÅ¡ljavanja.ZaÅ¡to sam se odlučija ić u Diversa a ne u Å¡kolu je razlog taj Å¡ta Diverso počinje 09.04 i bija bi gotov u prvi misec dogodine dok u pomorskoj počinje u deseti misec i ako bude sve u redu bija bi gotov na lito.

Unaprijed hvala!!!

i jesi li upisa to ? kakav je program ?
vidim da isto ide u radnu knjižicu pa bi valjda trebalo bit to-to.

Postoji ti jedna velika razlika između te dvi "ustanove" !
U Pomorskoj školi nastavu ti drže profesori izvan svog službenog radnog vrimena i prisiljen si ih za bilo kakve konzultacije,predaje prijave,upisa ocjena, itd. doslovno vatat po školi i tu gubiš previše živaca...
U Diversa lipo platiÅ¡, ljudi su ti uvik gori i u punom kraćem roku to možeÅ¡ zgotovit... (ovo ti govorin iz druge ruka - prika mi se zaheba s tom Pomorskom Å¡kolom..pa eto - uči na tuđim greÅ¡kama ;)

B 42

B 42

Naime, zovu me iz diversa danas da je tecaj u petak... cijena je 2000 kuna plus 200 kn ispit,ja kazem pa kako to ima tjedan dana je bilo 1200, a ona meni kaze da su svi digli cijene pa su i oni... tisucu kuna pas mat...ja ih otkanatam mislim u kurac pa nisu valjda svi takvi. zovem libar cijena: 1275 kuna sa ispitom... tako da ljudi prije nego odete provjerite kakve su cijene kod drugih jer da nisam zna da je prije tjedan dana bilo 1200 sada bi samo reka u kurac i platio jer bi mislio da je svagdi tako... zivili

Sigurno ima nekih razlika u cijenama između Atlantisa,Diversa i Libra........ja bi moro sad ić rjeÅ¡it ovaj basic tanker.
Mene zanima to....jeli peglaju vele ovi u lučkoj kapetaniji u Splitu na ispitu?? Da li bacaju na ispitu ko blesavi jer sam sve ostale polago u Dubrovniku.
Još nešto molim da odgovori ko zna....ovaj basic tanker brevet,da li je on dovoljan za ukrcaj na nekog tankera,jeli jon osnovni pa onda kompanija zahtjeva drugo još kasnije po potrebi???
Hvala i pozz!!

Naime, zovu me iz diversa danas da je tecaj u petak... cijena je 2000 kuna plus 200 kn ispit,ja kazem pa kako to ima tjedan dana je bilo 1200, a ona meni kaze da su svi digli cijene pa su i oni... tisucu kuna pas mat...ja ih otkanatam mislim u kurac pa nisu valjda svi takvi. zovem libar cijena: 1275 kuna sa ispitom... tako da ljudi prije nego odete provjerite kakve su cijene kod drugih jer da nisam zna da je prije tjedan dana bilo 1200 sada bi samo reka u kurac i platio jer bi mislio da je svagdi tako... zivili

meni su rekli da je basic tanker 2700+200 ispit :udriglavom

Ima li ko da bi polago ovaj basic tanker uskoro?!

Ja sam ga polagao nazad 6 mjeseci.
Nije da puno pitaju, (uglavnom se ponavlja isto)..
PS. Cijena je i onda bila 2700kn + 200 ispit, i da dovoljno je samo (basic - D13) da bi se ukrcao..

sad se ide po novome ta predavanja i breveti d13a i d13b pa bi trebalo izać neÅ¡to skuplje......valja upast tamo di je joÅ¡ po starome da dobijeÅ¡ tri breveta za 1 predavanje i ispit

sad se ide po novome ta predavanja i breveti d13a i d13b pa bi trebalo izać neÅ¡to skuplje......valja upast tamo di je joÅ¡ po starome da dobijeÅ¡ tri breveta za 1 predavanje i ispit

To ti je sada sve razdvojeno, ko je bija polagat do 1.7 2013 bija je ko nije sad placa. :kafa

Back